Що нового?

Придбаний Магія Успіху (Олексій Бєляєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
унікальна магічна Система дає вам:
Зростання успішності подій
Вдалий розвиток проектів і пов'язаних з ними процесів
Позитивний подієвий ряд
Оптимізація роботи мозку: дозвіл" нерозв'язних " завдань
Приплив енергії і Сил
Легкість і розкріпачення, зняття стресових станів і напруги
1. Практична книга "Магія успіху" в 11 глав, з якої Ви дізнаєтеся
  • Причина жертовності № 1: жертва у спадок
  • Причина жертовності № 2: жертва середовища
  • Причина жертовності № 3: чортівня
  • Причина жертовності № 4: жертовна душа
  • технології успішності. Почавши.
  • технології успішності: енергія успішної людини
  • технології успішності: стан успішної людини
  • технології успішності: генетика успішної людини
  • технології успішності: події успішної людини
  • технології успішності: робота зі сном
  • технології успішності: Душа успішної людини
2. Відео-курс "Магія успіху", 7 відео-уроків, записаних на Стародавньому місці сили:
Урок №1. Що таке магія? Магія-це збірний образ тих технологій і наук, які зберегло людство з давніх часів. З часів, коли людина була частиною природи, коли вона була вбудована у світ і керувала цим світом.

І магія-це поєднання наук синергетики, теорії систем, теорії катастроф, інформатики, квантової фізики, науки про мозок та інші. Магія-це пробудження древніх, потужних Сил, які дрімають в кожній людині, в його підсвідомості, мозку.

Магія успіху-це магія успішної людини, яка грає зі світом, взаємодіє і впливає на нього за допомогою тих Сил, які в ньому закладені. Як? Яким чином? Відповіді в уроці № 1.

Урок № 2. Практичне заняття по роботі з енергіями, відкриттю енергетичних каналів, зміцненню вашого енергетичного тіла.

В системі управління світом закладено управління енергіями. Багато енергії, і вона вільно рухається по вашому тілу, ваше енергетичне тіло розвинене і активно-значить і ви активні, і здорові, розкуті, спокійні, і події у Вашому житті успішні!

Урок № 2-це перший крок до розкриття вашого енергетичного потенціалу: енергетичних центрів і по випромінюванню енергії. І як підсумок: підвищення вашого рівня успішності!

Урок № 3. Практичний відео-урок, де ви навчитеся управляти енергією.

Керуючи енергією - ви вчитеся управляти подіями у Вашому житті, коригувати їх, направляти в потрібне русло.

Урок № 4. Наступний крок - через управління енергією ви навчитеся керувати вашим мозком. В уроці я даю вправи, які допомагають вирівняти роботу лівого і правого півкулі, що дає вам можливість:

Ü контролювати свій мозок, його діяльність і працездатність

ü оптимізує в цілому роботу мозку

ü через резонанс обох півкуль зняти у фізичному тілі напругу, блоки, депресивні стани і стресові затискачі

Ü підвищити рівень стресостійкості

ü зарядити клітини організму і мозку енергією. Адже успішна людина-це здорова і активна людина.

Все це і багато іншого в уроці №4.

Урок № 5. Просунуті вправи і практики. І закріплення отриманих результатів і станів легкості, розкріпачення, синхронізації роботи лівої і правої півкулі, зміцнення і розвиток енергетичного тіла, управління фізіологією і тілом через мозок.

Плюс унікальна медитація по відновленню

ü внутрішньої стійкості і душевного спокою,

ü зняття напруги,

ü прибирання блоків, затискачів, втоми,

ü фізіологічних порушень і збивок,

ü зняття соціального панцира.

Вироблення стану:

ü внутрішнього ширяння

ü свободи від проблем і недуг,

ü наповнення енергією нейронів мозку і клітин організму,

ü стану власної успішності,

ü Налаштування подієвого ряду на успіх.

Урок № 6. Бонусний відео-урок! Секрети сучасного Мага.

Бути Магом-значить бути успішним у всьому. Розкуте тіло, легкість і відчуття внутрішньої свободи-це запорука успіху! Проблеми, зайва емоційність, стреси, депресії енергію в нашому тілі затискають, що в результаті дає погане самопочуття, пасивність, хвороби і, звичайно ж, невдачливість. У цьому бонусному відео-уроці я даю вправи з розкріпачення цих енергетичних блоків. І як підсумок, Ви отримаєте:

ü зняття напруги,

ü відновлення фізіології,

ü підвищення рівня стресостійкості,

ü нейтралізації впливу негативної інформації з навколишнього світу

ü зміцнення енергетичного тіла і зростання рівня успішності подій у Вашому житті.

Урок № 7. Міні-тренінг"успіх на хвилі".

В якому стані знаходиться сучасна людина? Або ми в стані пасивності – спимо, Відпочиваємо. Або ми активні - біжимо кудись, поспішаємо. І ніколи в стані хвилі? Що я маю на увазі? Я говорю про стан легкості і розкріпачення! В стані Свободи!

Що говорять про успішну людину? "Так! ця людина на хвилі!". У міні-тренінгу" успіх на хвилі " я розповім, як отримати цей стан свободи і легкості. Стан Хвилі! Стан успішності у всьому! Як? Через звільнення істинного глибокого стародавнього і магічного "я"!

Ці стани я буду вам транслювати з Стародавнього місця сили, використовуючи квантові технології віртуальної реальності.

Угорі