Що нового?

Придбаний Магія залучення клієнтів. Пакет Premium (Ігор Іванов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 162.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Де взяти клієнтів? - колись це було найбільш нагальне питання Для мене. Я розробив класну програму, відпрацював продає консультацію, а проводити ці консультації нікому. Нікому продавати-немає продажів, немає клієнтів, немає грошей, немає результатів. І виникає питання: а чим власне ти займаєшся? І навіщо витрачаєш стільки часу?
все виходило як в анекдоті: мужик, що ти робиш? Так, я рибу ловлю! І багато наловив? Жодної! Так звідки ти знаєш, що рибу ловиш? Знайоме?

Якщо чесно у мене тоді не раз виникало питання про доцільність повернення на найману роботу. Грошей немає, а витрати на ведення цього "бізнесу" є. Грошова подушка безпеки повільно, але впевнено підходила до кінця.

Яких тоді думок тоді не було в моїй голові. І це не моє! І це не працює! Я щось роблю не так! У мене не вийде! Мабуть потрібно шукати іншу сферу діяльності! - мені з одного боку неприємно згадувати цей час. Час невпевненості в своїх силах, незважаючи на регулярні зусилля в цьому напрямку і тренінги, які я нонстопом проходив одні за іншим. З іншого я відчуваю внутрішню гордість за те, що я це подолав, не зупинився і в підсумку отримав результат.

Найнеприємнішим був душевний біль від того, що здійснення моєї мрії здавалося неможливим. Чи то я не такий, чи то це не для мене або ... я щось роблю не так. Думаю ви самі здогадуєтеся яка гіпотеза була вірною. Так, все вірно: я щось робив не так.

Я проходив багато тренінгів, в них багато чому вчили, але питання “звідки брати клієнтів в дорогий коучинг?"проходили побіжно, типу це як то станеться, як-то само собою. Але цього не відбувалося ні само собою, ні після виконання рекомендацій.

Я писав пости" Приходьте на консультації", я проводив вебінари на яких кликав на консультації. Але ці заходи або не працювали зовсім, або ж по них приходили люди, яких приваблювала халява і більше нічого, вони нічого не купували.

Потім раптово у мене сталося 2 продажі поспіль. Тоді я вперше продав свою дорогу програму. Продав Я людям, які мене знали. З одного боку це мене окрилило: це працює! І працює у мене! З іншого я розумів, що людей, які мене знають не багато, і стабільних і великих продажів я так не досягну.

І тут мене осінило: дорогі індивідуальні програми люди купують у того, кого знають! Залишалося зрозуміти як стати знайомим для великої кількості людей, яким цікаві результати, які я даю в своїй програмі.

У мене була така гіпотеза: знайомим я можу стати через послідовність контенту, тобто через серію постів, ефірів та інших дотиків. І зробити це можна було в е-мейл розсилці і соціальних мережах. Перевірка цієї гіпотези змінила все. Люди, які регулярно мене читали стали приходити на консультації і купувати мої програми.

З часом їх стало так багато приходити, що я почав вводити анкети і фільтруючі консультації, щоб заздалегідь визначати тих хто може купити мою програму. Бізнес отримав стабільність. Я регулярно проводив консультації і регулярно продавав, люди отримували результати.

Але основний ривок бізнес отримав, коли я спробував перенести цю схему в Instagram. Особливість цієї мережі в тому, що в ній потрібен найменший термін, щоб людина з "Я тебе вперше бачу" переходив в стан "я тебе знаю, я тобі довіряю, я готовий з тобою працювати". Як правило, для Це достатньо декількох тижнів або навіть днів.

Але у цій мережі є специфіка, яка сильно відрізняється від розсилок і ВК. Я вивчав і впроваджував. В результаті вийшла система, яка давала результати в рази перевищують результати в інших мережах.

Я почав давати цю систему клієнтам в індивідуальних програмах і груповому коучингу. Відпрацьована чітка система, що дає круті фінансові результати.

Але мені постійно надходять запити від початківців експертів, яким індивідуальна програма відверто дорога. Я і сам на початку був не готовий до таких інвестицій. І я вирішив зробити курс в якому б видав всю систему від і до. Від розуміння, що, як і коли писати і доведення людей до продають консультацій. Так з'явився курс Магія залучення клієнтів, в якому я по кроках видав всю систему від і до. Як ніби ми з вами працюємо індивідуально.
впровадивши цю систему в свій бізнес ви створите чергу бажаючих потрапити на ваші продають консультації. Що в свою чергу перейде в чергу людей регулярно купують ваші дорогі програми на сотні тисяч і мільйони рублів.
https://privatelink.de/?https://strateginfo2.ru/premiumcustomer

Угорі