Доступна у форматах:
Дата написання: 2016
"Світ наших снів-це навіть більше, ніж наша реальність. Саме в стані сну ми можемо опинитися в будь-якому місці простору і часу, перед нами відкриються таємниці минулого, суть сьогодення і можливе прийдешнє. Тільки у снах ми можемо зустрітися з тими, кого немає поруч, дізнатися про варіанти Майбутніх подій або зробити свій вибір...
Два стани свідомості під час сну, які найбільше цікавлять сновідящіх – це усвідомлені сновидіння і віщі сни. Однак, ніхто і ніколи не розглядав їх як два рівноцінних види сновидінь. Одним станом цікавляться вчені і прагматики, іншим – містики, філософи і езотерики.
Те, що обидва вони мають право на рівноцінне існування, не розглядав ніхто. Онейронавти нашого проекту використовують вже кілька десятиліть обидва аспекти. Під час сну в зміненому стані свідомості кожна людина здатна бути активним учасником в усвідомленому сні і пасивним – в так званому інформаційному сновидінні, яке всі звикли називати віщим.
Суть в тому, що активне сновидіння передбачає усвідомлені дії, а інформаційне – пасивне споглядання і сприйняття потоків інформації, яка не залежить від волі сновідящего і не потребує його коригування.
У проекту немає аналогів, вся інформація, представлена в цій книзі опублікована вперше. Однією з головних цілей проекту є пошук сновідящіх для спільних сновидінь за допомогою спеціальних установок – афірмацій снів. Для багатьох з вас, більшість відомостей дасть реальну можливість управляти своїми сновидіннями і ефективно використовувати зв'язок з підсвідомістю, інформаційним полем Землі, знаходити способи вирішення життєвих завдань, включати резервні сили організму, зцілювати себе, входити в чужі сни, зустрічатися в своїх сновидіннях з тими, хто не поруч. Будуть і ті, для кого ця книга відкриє новий трансцендентний світ, присутність в якому може змінити ваше життя настільки, що ви станете зовсім іншою людиною, що бачить те, що не бачать інші, пізнали на власному досвіді нові закони нашого світобудови.
- зручні: fb2, ePub
- для комп'ютера: txt.zip, rtf, pdf A4, html.zip
- для рідерів: pdf A6, mobi (Kindle)
- для телефону: txt, java
- Інші: lrf
Дата написання: 2016
"Світ наших снів-це навіть більше, ніж наша реальність. Саме в стані сну ми можемо опинитися в будь-якому місці простору і часу, перед нами відкриються таємниці минулого, суть сьогодення і можливе прийдешнє. Тільки у снах ми можемо зустрітися з тими, кого немає поруч, дізнатися про варіанти Майбутніх подій або зробити свій вибір...
Два стани свідомості під час сну, які найбільше цікавлять сновідящіх – це усвідомлені сновидіння і віщі сни. Однак, ніхто і ніколи не розглядав їх як два рівноцінних види сновидінь. Одним станом цікавляться вчені і прагматики, іншим – містики, філософи і езотерики.
Те, що обидва вони мають право на рівноцінне існування, не розглядав ніхто. Онейронавти нашого проекту використовують вже кілька десятиліть обидва аспекти. Під час сну в зміненому стані свідомості кожна людина здатна бути активним учасником в усвідомленому сні і пасивним – в так званому інформаційному сновидінні, яке всі звикли називати віщим.
Суть в тому, що активне сновидіння передбачає усвідомлені дії, а інформаційне – пасивне споглядання і сприйняття потоків інформації, яка не залежить від волі сновідящего і не потребує його коригування.
У проекту немає аналогів, вся інформація, представлена в цій книзі опублікована вперше. Однією з головних цілей проекту є пошук сновідящіх для спільних сновидінь за допомогою спеціальних установок – афірмацій снів. Для багатьох з вас, більшість відомостей дасть реальну можливість управляти своїми сновидіннями і ефективно використовувати зв'язок з підсвідомістю, інформаційним полем Землі, знаходити способи вирішення життєвих завдань, включати резервні сили організму, зцілювати себе, входити в чужі сни, зустрічатися в своїх сновидіннях з тими, хто не поруч. Будуть і ті, для кого ця книга відкриє новий трансцендентний світ, присутність в якому може змінити ваше життя настільки, що ви станете зовсім іншою людиною, що бачить те, що не бачать інші, пізнали на власному досвіді нові закони нашого світобудови.
1. Універсальна реальність
1.1. Дар власного знання, якому немає рівних на землі
1.2. Сон-Це де?
1.3. Двері в підсвідомість
1.4. Чому дано знати майбутнє?
2. Усвідомлене сновидіння. Бути чи не бути?
2.1. Віщий сон або ОС? Яка різниця
2.2. Як згадати сон?
2.3. Секрет білого порошку
3. Спільні сновидіння
3.1. Практика сновидінь за допомогою афірмацій
3.2. Що означає спільно сновидеть?
3.3. Правила афірмації снів
4. Віщі сни
4.1. Астральні напади, енергетичні удари і псування. Як вони видно у снах?
4.2. Афірмація"Як дізнатися, що ви під ударом?"
4.3. Афірмація " як анулювати дію астрального нападу? Як зняти порчу?"
4.4. Афірмація сну " хто наводить порчу?"
4.5. Віщі сни. Звіт сновидіння
4.6. Афірмація сну " ворог мій, прощай назавжди!"
4.7. Афірмація сну"з темряви на світло"
4.8. Приворот. Як він видно у снах?
5. Ти снишся мені
5.1. Афірмація сну "рідна душа"
5.2. Афірмація сну " що нас чекає? Майбутнє відносин "
5.3. Віщі сни" Чоловічі сльози " звіт про сновидіння
5.4. Афірмація сну "Перевірка на щирість"
5.5. Як увійти в чужий сон? Афірмація сну"Я – твоя Мана"
6. Зцілення у снах
6.1. Афірмація сну"зцілення"
6.2. Моя підсвідомість - мій лікар. Звіти сновидінь
6.3. Як обнулити накопичений стрес? Афірмація " Вперед, в минуле!"
6.4. Заряджаємося енергією. Афірмація сну "куди захочу, туди полечу"
7. Шампанське п'є той, кого не підводить інтуїція
7.1. Звіт сновидіння "Риб'ячий дощ"
7.2. Афірмація сну "Результат ділового підприємства"
8. Контроль свідомості
8.1. Контрольні точки свідомості
8.2. Сила сигналу у снах
8.3. Афірмація сну "Трансфер в майбутнє"
9. Розгадка снів
9.1. Як відрізнити подію від страху перед нею?
9.2. Час у снах
9.3. Петлі часу
9.4. Чому не сняться померлі?
9.5. Афірмація сну "Зустріч по ту сторону"
10. Афірмація сну " щастя є!"
1.1. Дар власного знання, якому немає рівних на землі
1.2. Сон-Це де?
1.3. Двері в підсвідомість
1.4. Чому дано знати майбутнє?
2. Усвідомлене сновидіння. Бути чи не бути?
2.1. Віщий сон або ОС? Яка різниця
2.2. Як згадати сон?
2.3. Секрет білого порошку
3. Спільні сновидіння
3.1. Практика сновидінь за допомогою афірмацій
3.2. Що означає спільно сновидеть?
3.3. Правила афірмації снів
4. Віщі сни
4.1. Астральні напади, енергетичні удари і псування. Як вони видно у снах?
4.2. Афірмація"Як дізнатися, що ви під ударом?"
4.3. Афірмація " як анулювати дію астрального нападу? Як зняти порчу?"
4.4. Афірмація сну " хто наводить порчу?"
4.5. Віщі сни. Звіт сновидіння
4.6. Афірмація сну " ворог мій, прощай назавжди!"
4.7. Афірмація сну"з темряви на світло"
4.8. Приворот. Як він видно у снах?
5. Ти снишся мені
5.1. Афірмація сну "рідна душа"
5.2. Афірмація сну " що нас чекає? Майбутнє відносин "
5.3. Віщі сни" Чоловічі сльози " звіт про сновидіння
5.4. Афірмація сну "Перевірка на щирість"
5.5. Як увійти в чужий сон? Афірмація сну"Я – твоя Мана"
6. Зцілення у снах
6.1. Афірмація сну"зцілення"
6.2. Моя підсвідомість - мій лікар. Звіти сновидінь
6.3. Як обнулити накопичений стрес? Афірмація " Вперед, в минуле!"
6.4. Заряджаємося енергією. Афірмація сну "куди захочу, туди полечу"
7. Шампанське п'є той, кого не підводить інтуїція
7.1. Звіт сновидіння "Риб'ячий дощ"
7.2. Афірмація сну "Результат ділового підприємства"
8. Контроль свідомості
8.1. Контрольні точки свідомості
8.2. Сила сигналу у снах
8.3. Афірмація сну "Трансфер в майбутнє"
9. Розгадка снів
9.1. Як відрізнити подію від страху перед нею?
9.2. Час у снах
9.3. Петлі часу
9.4. Чому не сняться померлі?
9.5. Афірмація сну "Зустріч по ту сторону"
10. Афірмація сну " щастя є!"
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/viktoriya-sokolova/magikum-veschie-sny-i-osoznannye-snovideniya-proekt-oneyronavtov/