Що нового?

Набір учасників Майстер амулетів (Аніта Кост)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3945 ГРН
Учасників: 1 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 195.4 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Скоро старт мого авторського курсу, аналогів якому немає!

Майстерня чарівних прикрас
навчіться професійно створювати унікальні амулети з натуральних каменів і кристалів з урахуванням дати народження.
Цей курс підійде вам навіть якщо ви абсолютно нічого не знаєте про нумерології, літотерапії і рукоділлі. Всі знання і досвід, які я передам, дозволять вам вирости від незнайки до фахівця, який заробляє на створенні амулетів з натуральних каменів і кристалів з урахуванням дати народження людини. Втім, ви можете використовувати ці знання як забажаєте, наприклад, тільки для себе і своєї сім'ї, для рідних і близьких, або ж виходити на підприємницький рівень для заробітку грошей.

рівень учень
створення амулета для конкретної людини за датою народження.
Можна без будь-якої початкової підготовки.
1. Камені і кристали, які коригують енергії в психоматриці, які будуть допомагати людині протягом усього його життя:
-- яскравість особистості, воля, цілеспрямованість, амбіції
-- енергія, виражені емоції, контакт з мамою
-- схильність до технологій/техніки, кругозір, різнобічність
2. Камені і кристали, які коригують енергії в психоматриці, які будуть допомагати людині протягом усього його життя:
-- здоров'я, працездатність, витривалість, здатність до праці, контакт з татом
-- практична і ділова логіка, спілкування, комунікації
-- заземлення, матеріальні цінності, схильність до фізичної праці, інтерес до грошей, партнерство
3. Камені і кристали, які коригують енергії в психоматриці, які будуть допомагати людині протягом усього його життя.
-- наука, розумова праця, серйозність, удача, заступництво вищих сил
-- обов'язок, відповідальність, справедливість, суспільне життя, я і вони
-- пам'ять, підсвідомість, випробовувані емоції, образне мислення
  1. Як зібрати амулет у вигляді браслета на гумці.
  2. Вплив форми каменю і розмір намистин на його енерговіддачу, пропорції каменів в амулеті, розділова фурнітура. Чи всі камені можуть гармонійно працювати один з одним?
  3. Що краще зробити у вигляді амулета-браслет або намиста/чотки?
  4. Очищення, активація, підзарядка натуральних каменів – трансформація вироби в енергетичний артефакт "Амулет".
Як впливають 4 стихії: Земля, Вода, Повітря, Вогонь на натуральні камені. Яку стихію в яких випадках підключати.
БОНУС: участь в групі Whats App для питань, спілкування, досвіду рівня "учень".

рівень майстер
створення амулетів для вирішення актуальних завдань для конкретних людей з урахуванням дати народження. Можна придбати тільки після або разом з "учень".
  1. У чому відмінність амулетів за датою народження і під завдання.
  2. Амулети на гроші з урахуванням дати народження (удача у всіх справах, заробіток грошей, свій бізнес, запуск проектів, кар'єрне зростання, приплив грошей від чоловіка/дружини).
  3. Амулети на любов з урахуванням дати народження (гармонізація нинішніх відносин, активація жіночих енергій, привабливість, амулети на залучення партнера).
  4. Амулети на здоров'я (загальне зміцнення організму за датою народження або в зв'язку з хворобою, камені для конкретних проблем в організмі, очищення, стрункість).
  5. Амулети для відпускання негативних дослідів минулого (зради, невдачі, образи, біль, травми, страхи).
  6. Амулети на вагітність за датою народження.
  7. Обережные амулети.
  8. Амулети для дітей (від народження і до 14 років).
  9. Огляд фурнітури, інструментів, допоміжних предметів для створення прикрас (браслет, намиста і чотки) на ювелірній волосіні, різних гумках, плетіння шамбала.
  10. Які камені підробляють найчастіше. Як відрізнити підробку.
  11. Огляд магазинів, де можна купити перевірені камені і кристали.
БОНУС: участь в групах Whats App для питань, спілкування, досвіду рівня "учень" і "майстер".

Беремо обидва рівня
навіщо Вам це?

Освоїте нову професію і будете заробляти з будь-якої точки світу відразу після закінчення курсу;

Зможете допомогти собі, близьким і друзям, у вирішенні будь-яких завдань, використовуючи енергію натуральних каменів;

Відкриєте для себе дивовижний світ самоцвітів і нумерології, дізнаєтеся всі тонкощі і нюанси;

Навчіться зчитувати будь-яку людину за його датою народження і знати, що від нього очікувати!

Прокачаєте свою жіночу привабливість через створення своїми руками чарівних енергетичних прикрас

Якщо ви прагнете поліпшити якість життя-потрібно вчитися! Тому, що не буде марною тратою коштів і часу!

Кожен учень приходить до свого вчителя. І я запрошую вас перейняти у мене знання і досвід, накопичений роками роботи тарологинею і літотерапевткою!

Чому ти підеш за мною?

Воду не ллю, все максимально чітко і ємко, найкорисніше з того, що знаю сама. Весь інтернет заповнений "знаннями про камені", але, по суті, скрізь написана якась фігня, я перевіряла!

Мій курс не має аналогів. Це мікс з нумерології, поведінкової психології та літотерапії - 3 в 1. Енергетичний коктейль-змішуємо, але не збовтуємо!

І вишенькою на цьому коктейлі – знання, після яких ви вийдіть на професійний рівень і заробите гроші.

Доведеться дійсно вчитися. Я вчу-ви вчитеся. Дурня валяти не будемо. Тут я сувора.

Вчу чесно, не приховуючи важливої інформації. Моє завдання дати максимально багато знань за невеликий проміжок часу. Я завжди буду на зв'язку зі своїми учнями!

Навіть якщо ви ніколи не займалися рукоділлям, не вникали в нумерологію, енергетику каменів, знаєте тільки ті, що лежать на дорозі - Ласкаво просимо до мене!

Мій курс підходить абсолютно всім! З нуля! Я дам вам базу, без зайвої відволікаючої інформації.

Вчимося тільки онлайн (бережемо себе від ).
https://privatelink.de/?http://taplink.cc/anitakost.club/p/274d11/

Угорі