Що нового?

Придбаний Майстер бажань (Катрін Форс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 25736 ГРН
Учасників: 0 з 207
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 129.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
майстер бажань
Автор: Катрін Форс
здійсни свою мрію за 21 день,за допомогою унікальної стародавньої технології,яка спрацювала у мільйонів людей
Мої дорогі!
Я довгий час вела прийоми як цілитель і "чарівна фея", але кількість бажаючих з інших країн і міст самостійно навчитися цьому у мене постійно росло, і мене вмовили створити великий, всеосяжний магічний курс і дати можливість будь-якому охочому в будь-якій точці світу стати чарівником!
І я виконала прохання.
У цьому курсі Я даю всі напрацювання по магічному досягненню цілей, як майстер, якими користуюся сама і мої ВІП клієнти-знаменитості, зірки шоу-бізнесу, політики, мільйонери...
Це те, що зробило мене самою знаменитістю і мільйонером легко і неймовірно швидко.
Ви гарантовано навчитеся змінювати себе, інших і події Вашого життя так, як ви цього побажаєте. Ви ввійдете в" потік " і знайдете гармонію....
ВИ В ПРАВИЛЬНОМУ МІСЦІ.
Я зроблю все, щоб ви навчилися виконувати будь-які мрії і бажання за дуже КОРОТКИЙ термін...
Що Ви отримаєте в процесі і після проходження курсу?
І це ще не все...
  • навчіться швидко і ефективно виконувати будь-які свої мрії і бажання;
  • отримайте в руки найефективніші, древні і новітні техніки реалізації бажаного і вирішення будь-якої проблеми;
  • Ваш грошовий канал розшириться-борги, кредити, фінансові, матеріальні проблеми вирішаться;
  • почнете отримувати несподівані подарунки, бонуси, знаходити на вулиці гроші і отримувати вигідні пропозиції по роботі;
  • значно покращиться фізичне здоров'я і самопочуття;
  • Ваш зовнішній вигляд покращиться-покращає і схуднете, якщо це вам треба;
  • знайдете своє призначення і сенс життя;
  • визначтеся зі своїми цілями і бажаннями;
  • знайдете довгоочікувану любов;
  • навчіться в прямому сенсі розтягувати і стискати час;
  • отримайте гігантське колічесвто вивантажень нееффетівних і завантаження ефективних програм і переконань;
  • налагодите взаємини з дітьми, родичами, друзями, близькими і оточуючими вас людьми;
  • знайдете затребувану і високооплачувану професію енергетичного цілителя і Духовного Коуча;
  • станете щасливою і щасливою людиною...
  • ... і це вже з перших днів курсу ...
https://privatelink.de/?http://master.katrin4s.com/

Угорі