Що нового?

Набір учасників Майстер-клас Blond Business 1 ступінь. Бізнес (Ольга Дементьєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мій середній чек 35.000-50.000, зарплата асистентів 40.000, колористів від 120.000, топ стилістів від 250.000
У період пандемії мої дохід склав 20.000.000
У мене 3 студії і Академія зі штатом більше 40 чоловік, включаючи головного технолога ESTEL та інших технологів брендів
Провела навчання 50.000 майстрів

Три моделі, три техніки-щоб дізнатися все про чистий блонд:

1.Відкрита техніка
Найбільш затребувана і найшвидша техніка, яка підходить навіть для тонкого волосся! Я розвію ваші страхи і розповім, як дотягувати ФО до потрібного і фарбувати чистий блонд.

2.Закрита техніка
Бездоганний блонд для продають фото у вашому акаунті. Жоден профіль колориста не обходиться без таких робіт. Розповім про роботу з термопапером, плівкою Framar і інші інструменти колориста.

3.КОРЕКЦІЯ БЛОНД
Покажу вам як коригувати відросло блонд і як його дбайливо чистити. Робота зі стресовою зоною. Розповім, як вирівняти різні ФО тонуванням і як робити предпігментацію.

7 причин відвідати майстер клас Blond Business

Я покажу 3 техніки ідеально чистих блондів. Після мого навчання ви відразу зможете застосувати ці знання і заробляти 100-200тис

Я пофарбувала 5000 ультра блондів, а моя мережа салонів пофарбувала 150.000 блондинок і абсолютний лідер серед білих фарбувань в Москві і Санкт-Петербурзі. Цим досвідом ми ділимося на навчанні

Оборот моїх салонів на Блондах більше 6 млн в місяць. І він росте 20% в місяць не дивлячись на кризу, карантин та інші зовнішні чинники

Мій чек на Блонд становить 35.000₽, а майстрів в салоні 10.500-20.000₽

Я є автором унікальних технік і методик фарбувань в Блонд

чому так вигідно фарбувати?
Освоївши цей майстер клас ви зможете працювати поза конкуренцією. За хорошим блондом мої клієнти приїжджають з Англії, США, Швейцарії, Італії, Новосибірська, Москви. Тому що вони не можуть знайти в своєму місті майстра. Цим майстром зможете стати Ви пройшовши навчання

Другий день-короткий курс про те, як я роблю фото на IPHONE. Я покажу як знімаю, виставляю світло, баланс білого, експозицію, в якій зоні. 1 фото може приносити мені до 100 клієнтів з чеком 10.000₽ і оборотом 1млн? У моїх хайлайтах я закріпила статистику топових фото. Тому маркетинг важлива складова мого навчання

23-24 квітня 10: 00

https://privatelink.de/?https://olaschool.ru/b1

Угорі