Теми кейсів на МК:
- шлунково-кишковий тракт
Здоров'я травної системи дитини-основа його зростання і розвитку. Можна ідеально вибудувати раціон дітей, але порушення жовчовиділення, дефіцит ферментів, запалення, харчова непереносимість і порушення мікрофлори не дадуть повноцінно засвоюватися макро і мікронутрієнтів. Основи турботи про здоров'я шлунково-кишкового тракту повинна знати кожна мама - ЛОР-проблеми
Аденоїди, отити, тонзиліти - часті супутники дитинства. Але чи норма це?
Лор-проблеми-частий привід для багаторазового прийому антибіотиків і традиційний формат лікування нерідко дає лише короткочасний результат. У чому причина цих недуг у дітей? Як мамі грамотно профілактувати і не доводити до прийому антибіотиків при перших ознаках проблем, розберемо на майстер - класі на прикладах. - паразитарна та грибкова інвазії
Дитячий організм більше за інших схильний до появи в ньому непрошених гостей. Ігнорувати ці питання в дитячому здоров'ї не можна, вони завжди проявлять себе раптом з'явилася алергією, порушенням роботи нервової системи, анемією, зниженим імунітетом, уповільненням росту і розвитку і т.д. 15 річний досвід роботи з натуропатичними ( фіто) інструментами у вирішенні цих проблем, дає мені підставу ділитися з мамами ефективними методами профілактики і корекції. - анемія у дітей
Чому знань про гіпоксії і залізодефіциті багато, а дітей з цими проблемами менше не стає?
У вирішенні цього питання необхідно врахувати більше 7 пунктів, що характеризують питання діагностики, засвоєння, витрат заліза і кофакторів. Розберемо на майстер класі кейси і з цих питань.
- На прикладі розбору практичних випадків, знайдете відповідь на своє питання, оскільки ми будемо розбирати найпопулярніші питання, що стосуються здоров'я.
- Зможете задати питання. В кінці майстер класу, буде 10-15 хвилин на питання від учасників МК.
- Зможете отримати вектор руху в питаннях здоров'я своєї дитини.
- Підвищити свою експертність з дитячого здоров'я
Продажник:
https://privatelink.de/?https://ipnn.expert/children#rec289902531