Що нового?

Набір учасників Майстер-клас "Мама-кращий доктор" (Марина Мальцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 100.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Теми кейсів на МК:
  • шлунково-кишковий тракт
    Здоров'я травної системи дитини-основа його зростання і розвитку. Можна ідеально вибудувати раціон дітей, але порушення жовчовиділення, дефіцит ферментів, запалення, харчова непереносимість і порушення мікрофлори не дадуть повноцінно засвоюватися макро і мікронутрієнтів. Основи турботи про здоров'я шлунково-кишкового тракту повинна знати кожна мама
  • ЛОР-проблеми
    Аденоїди, отити, тонзиліти - часті супутники дитинства. Але чи норма це?
    Лор-проблеми-частий привід для багаторазового прийому антибіотиків і традиційний формат лікування нерідко дає лише короткочасний результат. У чому причина цих недуг у дітей? Як мамі грамотно профілактувати і не доводити до прийому антибіотиків при перших ознаках проблем, розберемо на майстер - класі на прикладах.
  • паразитарна та грибкова інвазії
    Дитячий організм більше за інших схильний до появи в ньому непрошених гостей. Ігнорувати ці питання в дитячому здоров'ї не можна, вони завжди проявлять себе раптом з'явилася алергією, порушенням роботи нервової системи, анемією, зниженим імунітетом, уповільненням росту і розвитку і т.д. 15 річний досвід роботи з натуропатичними ( фіто) інструментами у вирішенні цих проблем, дає мені підставу ділитися з мамами ефективними методами профілактики і корекції.
  • анемія у дітей
    Чому знань про гіпоксії і залізодефіциті багато, а дітей з цими проблемами менше не стає?
    У вирішенні цього питання необхідно врахувати більше 7 пунктів, що характеризують питання діагностики, засвоєння, витрат заліза і кофакторів. Розберемо на майстер класі кейси і з цих питань.
в результаті МК:
  1. На прикладі розбору практичних випадків, знайдете відповідь на своє питання, оскільки ми будемо розбирати найпопулярніші питання, що стосуються здоров'я.
  2. Зможете задати питання. В кінці майстер класу, буде 10-15 хвилин на питання від учасників МК.
  3. Зможете отримати вектор руху в питаннях здоров'я своєї дитини.
  4. Підвищити свою експертність з дитячого здоров'я

Продажник:
https://privatelink.de/?https://ipnn.expert/children#rec289902531

Угорі