для кого:
Для експертів в м'яких і твердих нішах, які хочуть без щоденних продажів в сторіс стабільно отримувати заявки на свої послуги ( консультації, наставництва, курси )
Для фахівців, які втомилися робити постійні розсилки по потенційним клієнтам і хочуть, щоб клієнти виходили на них самі через Reels
Для власників оффлайн бізнесів, які хочуть навчитися продавати свої продукти через Reels
На стратегічних вебінарах
у записі я:
Розкрию секрет своєї воронки, як всього за кілька роликів я зібрала 3.000 + учасників на свій марафон тільки через Reels
Покажу на своєму прикладі, як ви можете заробити 1 млн і набрати 10 тис передплатників при відсутності в блозі місяць
Покажу на конкретних прикладах з різних ніш, як ви можете побудувати свою стратегію продажів
Програма майстер-класу
Відео-лекція "5 елементів продажів через Reels, без яких у вас не почнуть купувати"
Конспект лекції
Подкаст"як отримувати заявки на свої послуги, витрачаючи до 10 хвилин в день на роботу з контентом"
Конспект
Стратегічний вебінар:
Що Ви отримуєте:
Доступ до особистого кабінету з матеріалами на 1 місяць
2 відео-лекції в записі
2 стратегічних 2,5 годинних вебінару в записі
4 конспект
Подкаст
Для експертів в м'яких і твердих нішах, які хочуть без щоденних продажів в сторіс стабільно отримувати заявки на свої послуги ( консультації, наставництва, курси )
Для фахівців, які втомилися робити постійні розсилки по потенційним клієнтам і хочуть, щоб клієнти виходили на них самі через Reels
Для власників оффлайн бізнесів, які хочуть навчитися продавати свої продукти через Reels
На стратегічних вебінарах
у записі я:
Розкрию секрет своєї воронки, як всього за кілька роликів я зібрала 3.000 + учасників на свій марафон тільки через Reels
Покажу на своєму прикладі, як ви можете заробити 1 млн і набрати 10 тис передплатників при відсутності в блозі місяць
Покажу на конкретних прикладах з різних ніш, як ви можете побудувати свою стратегію продажів
Програма майстер-класу
Відео-лекція "5 елементів продажів через Reels, без яких у вас не почнуть купувати"
Конспект лекції
Подкаст"як отримувати заявки на свої послуги, витрачаючи до 10 хвилин в день на роботу з контентом"
Конспект
Стратегічний вебінар:
- Як будується воронка продажів через Reels
- Покрокова побудова продає оффера в Reels
- Шлях клієнта в рілс-воронці
- Розбір моєї воронки
- Покроковий план збору цільових заявок
- Що таке продають ланцюжка в Reels і як вони працюють
- 5 головних помилок в Reels, через які ваші ролики не набирають перегляди
- Розбір мого кейса, як при відсутності в блозі місяць я заробила 1 мільйон завдяки грамотним ланцюжках Reels
Що Ви отримуєте:
Доступ до особистого кабінету з матеріалами на 1 місяць
2 відео-лекції в записі
2 стратегічних 2,5 годинних вебінару в записі
4 конспект
Подкаст
https://privatelink.de/?https://golyginajullia.ru/master-class#1111