Що нового?

Придбаний Майстер клас з продажу в Instagram-Тариф Стандарт - 2021 (Лейлі Ялуніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ЯК БЛІН ТИ ПРОДАСИ НА 10 ЛЯМІВ БЕЗ КОМАНДИ, ВІДДІЛУ ПРОДАЖІВ, ТАРГЕТА І РЕКЛАМИ????
* у червні майже 15

Ось наприклад у вас є продукт. Класний, без сумнівів. І ви продаєте його на зразок. Але як то насилу. Ледве-ледве дотягуєте до запланованої виручки , а то і зовсім немає.

А вам би дуже хотілося, щоб попит перевищував пропозиції. Тому що це дало б вам свободу, ви могли б підвищувати ціни і грати за своїми правилами.

Ну і безперечний аргумент-ті, чиї результати розбурхують вашу кров роблять це завдяки Instagram.

Власне, я серед них, раз ви читаєте цей пост)

ПО СУТІ ЗА 6 РОКІВ В ІНСТІ Я ВИРОСЛА В 100 РАЗІВ!
Думаєте це диво?
Ні!
ЦЕ МЕТОД.

А робила я одне і те ж, але постійно.

Мій метод взаємодії з аудиторією забезпечує мене клієнтами на кожному рівні доходу. Тобто не важливо який у вас продукт і в якій ціновій категорії. Це працює на всіх.

Ось і ви дочитали до цього рядка) а це відповідь на ваше запитання, чи продають пости. Продавати.

Розповім вам навіщо потрібні соц мережі і чому ви кайфанете без холодного трафіку. Розповім, як продавати продукти і послуги не продаючи.

Майстер клас проведу 26 і 28 серпня

ТАРИФ СТАНДАРТ
1 день 26.08 - вебінар без зворотного зв'язку.
Вартість 3999₽
Запис зберегтися на 1 місяць

ТАРИФ МАКСИМУМ
1 день 26.08 - вебінар без зворотного зв'язку.
2 день 28.08-Мастермайнд
Вартість 15 000₽

* у Клубі цього вебінару не буде
** у запуску конкретно цього вебінару не буде
*** тариф максимум варто брати тільки якщо ви зможете бути присутніми 28.08 о 12:00 за мск
**** якщо ви думаєте брати або не брати, то не брати

ТАРИФ СТАНДАРТ
  • 1 день [вебінар без зворотного зв'язку]
    • четвер 26 Серпня 12:00 МСК [~ 2,5 години]
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CSbNE_vtoOg/

Угорі