Пакет "Стандарт"
Цей інтенсив вам дійсно необхідний!
І я не просто так це пишу. Повірте, для того, щоб ігор провів цей інтенсив, мені довелося неабияк попітніти. Адже я дав вам обіцянку і побачив, що ви реально зацікавилися цією професією. Тому, я все ж домігся згоди від Ігоря, незважаючи на всю його зайнятість!
Справа в тому, що подібні інтенсиви ігор проводить дуже рідко. Навіть враховуючи, що він в темі копірайтингу дійсно дуже круто розбирається.
Остання така зустріч була в червні минулого року.
І не просто круто, ігор є одним з кращих експертів на ринку з копірайтингу! А найголовніше, він знає, як донести до аудиторії складні речі простою і доступною мовою. Тому серед випускників Ігоря є люди, які заробляють понад 500 тис.на місяць і знаходять роботу в кращих онлайн-школах.
Ви звичайно, можете почекати наступного інтенсиву. Однак, хочу зі стовідсотковою ймовірністю заявити, що раніше ніж через півроку (і це в кращому випадку) Я не зможу повторно умовити Ігоря на подібне навчання. Адже для того, щоб провести такий інтенсив реально круто і ефективно, потрібно затратити дуже багато часу і енергії як самого Ігоря, так і всієї нашої команди.
а тепер, що стосується інтенсиву
Цей інтенсив підійде і тим, хто взагалі тільки робить перші кроки (або тільки придивляється до професії), і вже більш досвідченим учасникам. Тому що ми будемо працювати разом і відточувати (або формувати ваші навички). Причому будемо відразу робити це так, щоб ви мислили і працювали, як 1% копірайтерів на ринку.
що ми з Вами зробимо разом?
Освоїмо авторські техніки для створення крутих текстів
Навчимося писати тексти для розсилок і постів в соціальні мережі
Розберемо структури і приклади продають і підписних сторінок
Покажу" золоту жилу", де можна шукати клієнтів без конкуренції
Почнемо писати Класні Тексти зі швидкістю думки
Дам готовий алгоритм по створенню "ланцюжків прогріву", щоб Ви отримували %
що на виході?
Ви будете легко укладати свої думки в тексти і цікаво це подавати
Ваші тексти будуть захоплювати викликати бажання купити (навіть якщо ви не продаєте)
Ви почнете писати із задоволенням і розкриєте свої здібності
Зможете знайти улюблений напрямок і клієнтів для стажування або роботи
Будете отримувати колосальне задоволення від процесу творчості і заробітку
Ви зможете взяти ваші перші замовлення і заробити ваші перші гроші
Що з Вами станеться, завдяки майстерності написання текстів?
Ви виявите, що у вас є здібності до текстів, про які ви не знали
Ви зможете знайти улюблену справу і отримувати від нього реальне задоволення
Ви стартуєте в професії, де не потрібні складні технічні знання
Ви забудете про стан" у мене нічого не виходить " і поринете з головою в Тексти
Ви опинитеся серед сотень однодумців, поруч з яким у Вас "попре"
Ви з легкістю будете писати замовникам без внутрішнього страху
Продажник
https://privatelink.de/?https://academy-zarabotka.ru/gotovye-priemy-dlia-starta-v-professii-s-nulia