майстер PHP PRO
Роман кротів
що особливого в цьому курсі?
Тепер трохи про сам відеокурсі, який у мене вийшов. Записуючи уроки, я все більше став розуміти що він стає дуже великим і якісним! До нього увійшли уроки не тільки по PHP але і по HTML, JavaScript, JQuery, AJAX, MySQL, баз даних і т. д.
Відео-курс "майстер PHP PRO" навчить тебе створювати сайти на PHP + Javascript-всього за 36 днів.
Цей курс складається з 10-ти глав, і розрахований на новачків у програмуванні. Він дозволить тобі за 36 днів пройти Матеріал 9 місяців університетської програми. Цей курс допоможе вивчити PHP в 3 рази швидше.
чим відрізняється мій курс від інших курсів, які можна знайти в Інтернеті?
- просунутий рівень вивчення баз даних. Робота з базами даних SQL-це професійний рівень, який дозволить створювати професійні та корисні сайти. Після проходження курсу "майстер PHP PRO" ти відразу будеш на голову вище учнів інших курсів.
- кожен урок максимально детально розповідає про всі важливі нюанси створення сайту, але не завантажує тебе непотрібною інформацією. Наприклад, я навчу тебе користуватися jquery плагінами, які допоможуть тобі створювати професійний дизайн твоїх сайтів — без знання дизайну!
- тобі не потрібно буде витрачати час і сили на створення кнопок, менюшек та інших елементів інтерфейсу сайту.
- по ходу курсу Я даю всі вихідні коди сайту, який ми будемо створювати, і ти ніколи не опинишся в ситуації "щось не працює, але не зрозуміло, що"
- ти зможеш створювати більш складні сайти. А чим складніше сайт, тим за неї більше заплатять. Мій курс дозволить тобі отримати максимум грошей за свої зусилля.
- ти зможеш створювати сайти, що використовують бази даних і володіють сучасним web 2.0 інтерфейсом (без оновлення сторінки). Однією з найважливіших відмінних рис є-практична спрямованість всіх уроків!
що вас чекає на тренінгу?
Навчальний тренінг майстер PHP PRO-це більше 100 годин ексклюзивної практичної інформації про те, як створити дуже затребуваний в Інтернеті скрипт AutoOrder і підготувати його до продажу.
ось що Ви отримуєте з курсу
Багато людей витрачають десятки тисяч рублів на курси по web програмування, які не приносять ніякого ефекту. Багато людей проводять в Інтернеті гігантську кількість годин, так і не знаходячи того, що вирішило б їх наболілу проблему просто і ефективно. Тому немає ніяких сумнівів в тому, що тренінг майстер PHP PRO - це саме те, що вам потрібно в нинішній ситуації!
Основну роботу по знаходженню, тестуванню і практичному застосуванню дійсно працюючих методик, я вже зробив за вас. Ваше завдання взяти їх і отримати з їх допомогою такі ж Класні результати!
Навчальний тренінг майстер PHP PRO-це більше 100 годин ексклюзивної практичної інформації про те, як створити дуже затребуваний в Інтернеті скрипт AutoOrder і підготувати його до продажу.
ось що Ви отримуєте з курсу
- знання мови PHP;
- знання мови JavaScript;
- знання бібліотеки JQuery;
- знання HTML;
- знання CSS;
- знання мови SQL;
- вміння проектувати і створювати бази даних;
- вміння створювати власні движки або CMS;
- вміння створювати власні онлайн сервіси та скрипти для подальшого їх продажу через Інтернет;
- вміння користуватися середовищем розробки сайтів;
- вміння готувати скрипт до продажу;
Багато людей витрачають десятки тисяч рублів на курси по web програмування, які не приносять ніякого ефекту. Багато людей проводять в Інтернеті гігантську кількість годин, так і не знаходячи того, що вирішило б їх наболілу проблему просто і ефективно. Тому немає ніяких сумнівів в тому, що тренінг майстер PHP PRO - це саме те, що вам потрібно в нинішній ситуації!
Основну роботу по знаходженню, тестуванню і практичному застосуванню дійсно працюючих методик, я вже зробив за вас. Ваше завдання взяти їх і отримати з їх допомогою такі ж Класні результати!
https://privatelink.de/?http://aff.krotovroman.ru/phppro/