01. Як використовувати сценарії в переговорах
02. Формула успіху в переговорах для новачків
03. Формула успіху в переговорах для майстрів
04. "Прогін" сценарію перед переговорами
05. Принципи підготовки до переговорів різної складності
06. Алгоритм підготовки до переговорів, якщо немає часу на це
07. Як я ледь не втратив 60000 $ особистих грошей, якби мене не врятував один принцип в сценарних переговорах
08. 4 кроки з'ясування справжніх потреб і мотивів опонента до переговорів (моя улюблена техніка з досвіду, яку ви ніде не знайдете)
09. Відеокейс з серіалу "мільярди" - як і де проводити зустрічі і переговори, майстерна техніка переконання
10. Сильна техніка зустрічі і зламу опору
11. 4 тактики для успішного початку переговорів
12. Як обговорювати проблеми з мінімальним опором
13. Для чого візитки в переговорах насправді
14. Переговори з VIP. Важелі зламу і перехоплення управління. Приклади з моєї практики
15. Найсильніший і простий алгоритм переконливої аргументації на прикладах з практики
16. Нейтралізація аргументів і заперечень опонента
17. 5 видів важелів зламу, з метою відняти у вас управління переговорами. Тейкдауни в захисті. Приклади з моєї практики
18. Чим відрізняються важелі зламу від заперечень і в чому їх справжня мета
19. Що таке об'єкти торгу в нерухомості
20. 28 об'єктів торгу (поступок) з моєї практики ріелтора-переговірника
21. Захист від технічних важелів зламу (спека, холод, заглохлі автомобілі, контроль простору і т.д.). Приклади з практики
22. ZOPA (пошук зони можливої угоди) – головне завдання майстра переговорів. Приклади з практики, як це робити
23. 3 способи отримання згоди клієнта. 6 видів питань, щоб швидше домовитися з ким завгодно. Приклади з моєї практики
24. Ключ до закриття заперечень. Механізм фіксації домовленостей і відповідальності сторін
25. Як завершувати переговори або зустрічі взаємовигідно
26. Самоаналіз переговорів. Розбір і приклади основних помилок
02. Формула успіху в переговорах для новачків
03. Формула успіху в переговорах для майстрів
04. "Прогін" сценарію перед переговорами
05. Принципи підготовки до переговорів різної складності
06. Алгоритм підготовки до переговорів, якщо немає часу на це
07. Як я ледь не втратив 60000 $ особистих грошей, якби мене не врятував один принцип в сценарних переговорах
08. 4 кроки з'ясування справжніх потреб і мотивів опонента до переговорів (моя улюблена техніка з досвіду, яку ви ніде не знайдете)
09. Відеокейс з серіалу "мільярди" - як і де проводити зустрічі і переговори, майстерна техніка переконання
10. Сильна техніка зустрічі і зламу опору
11. 4 тактики для успішного початку переговорів
12. Як обговорювати проблеми з мінімальним опором
13. Для чого візитки в переговорах насправді
14. Переговори з VIP. Важелі зламу і перехоплення управління. Приклади з моєї практики
15. Найсильніший і простий алгоритм переконливої аргументації на прикладах з практики
16. Нейтралізація аргументів і заперечень опонента
17. 5 видів важелів зламу, з метою відняти у вас управління переговорами. Тейкдауни в захисті. Приклади з моєї практики
18. Чим відрізняються важелі зламу від заперечень і в чому їх справжня мета
19. Що таке об'єкти торгу в нерухомості
20. 28 об'єктів торгу (поступок) з моєї практики ріелтора-переговірника
21. Захист від технічних важелів зламу (спека, холод, заглохлі автомобілі, контроль простору і т.д.). Приклади з практики
22. ZOPA (пошук зони можливої угоди) – головне завдання майстра переговорів. Приклади з практики, як це робити
23. 3 способи отримання згоди клієнта. 6 видів питань, щоб швидше домовитися з ким завгодно. Приклади з моєї практики
24. Ключ до закриття заперечень. Механізм фіксації домовленостей і відповідальності сторін
25. Як завершувати переговори або зустрічі взаємовигідно
26. Самоаналіз переговорів. Розбір і приклади основних помилок
- 26 коротких відеоуроків мікрокурсу;
- презентація-методичка в PDF;
- Чеклісти
- бонуси
https://privatelink.de/?https://maxmarshal.top/mk-control/