Що нового?

Придбаний Майстер презентацій (Сергій Краснов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 64
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

шукаємо в команду на постійну роботу майстра презентацій.

що потрібно робити:

1. Витягати з інтелект-карт смисли і на базі цього збирати логіку слайдів.
  2. Дизайн слайдів.
Оскільки два в одному я людей не зустрічав, або це робиться сильно криво, я вирішив зібрати інтенсив 3-денний і цьому навчити учасників, кращих взяти відразу в команду.

Ми тут поки Працюємо з клієнтами зібрали трохи даних, скільки це коштує на ринку, скріни прикріпив в коменти.

Якщо в загальному, то це чеки від 30 000 рублів: оплата за презентацію під вебінар плюс-мінус 100 слайдів.

ПРОТЕ. Зазвичай в цю вартість входить тільки дизайн на базі готових слайдів, припустимо, в тому ж гуглі, а щоб витягнути з хмари даних контент на слайди, це ще дорожче. І знову ж таки, швидше за все, без навички побудови продажів на Інтернеті, а значить, це може бути дорожче, але точно не ефективніше.

Навчитися вирізати суть з хмари тексту і на цьому збирати продає структуру інтернету — це і є те охуенное відміну тебе від просто дизайнерів презентацій.

Ти можеш сказати своєму клієнтові:"Чувак, я не просто задизайню тобі круто, я знаю, як вигризати суть з твоєї Хмари контенту і конвертувати це в презентацію".

Підходить ідеально всім, хто знає програму Figma або той же Photoshop і щось в цих програмах вже робив. Це прям ідеально підходить. Але навіть якщо ти просто відкривав ці програми і на даний момент ти не дизайнер, але дуже хочеш, то можеш почати з цього інтенсиву, тим більше я дам тобі шаблони для роботи.

Загалом, на інтенсиві я тебе прокачаю і за цими інструментами, і як витягнути логіку з хмари контенту, і як задизайнити презентабельно.

Разом у нас буде 3 зустрічі в онлайні — практика і відразу готовий кейс, який ти зможеш показати своїм клієнтам.

Кращих Я візьму в команду і відразу навантажу роботою. Роботи реально багато, наша людина не вивозить всіх клієнтів.

Решту хлопців, які адекватно зафіналили інтенсив і зробили практичну роботу, розміщу в своєму пабліку і зроблю розсилку, щоб колеги могли з кимось із таких спеців попрацювати.

Вже числа так з 20 вересня ти можеш заробляти по 20-30-40 До за презентацію, вже 20-го числа до тебе можуть піти перші клієнти або мої особисті замовлення.

Загалом, навик скажений, кришесносний. 3 прези в місяць зробив-разом 90 000 в гаманці. Не робота, а мрія.

1 вебінар 2ч 37м
2 вебінар 2 години
3 вебінар 1 година

https://privatelink.de/?https://vk.com/krasnovbusiness?w=wall-119181640_30498

Угорі