Що нового?

Придбаний Майстер Reels 2.0. Тариф Light (Михайло Грибів)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 273.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
на основі нових алгоритмів Instagram і моєї нової контент-стратегії я створив для вас абсолютно новий курс

Як створювати вірусні ролики 1 млн, 5 млн, 10 млн переглядів

Як пасивно заробити $10.000+ на Reels

Мої ТОП - 10 рекламних ідей, які принесли мені 100 000 доларів продажів

Ви також отримаєте секретний ДОСТУП до мого нового додатка

Додаток покаже більше 100 кращих ідей трендових Reels у вашій ніші. Аналітика, музика для Reels, можливість копіювання хештегів

Старт 20 вересня
Тривалість 2 місяці

Увага: курс англійською мовою

Мої стратегії працюють для будь-якої ніші та будь-якої мови, вам не потрібно турбуватися про свій успіх!

Модуль 1
Вступ: як отримати 10 000 + нових підписників Instagram з нульовими вкладеннями за 3 місяці (крок за кроком)

Модуль 2
Алгоритми Instagram 2022. Як це працює зараз? Що змінилося? Які стратегії більше не працюють

Модуль 3
ТОП-5 нових роликів і стратегій + контентні стратегії на 2022-2023 РР., які працюють і допомогли мені отримати 300 000+ нових передплатників за останні 3 місяці

Модуль 4
Реальний приклад: як я впорався з великим падінням передплатників -200 тисяч передплатників з квітня по травень

Модуль 5
Реальний приклад: як я збільшив свій іспанський акаунт в Instagram з 0 до 220 000+ підписників за 5 місяців

Модуль 6
Як створювати вірусні ролики (1 млн, 5 млн, 10 млн переглядів)

Модуль 7
Як не можна стати творцем контенту на повну ставку і публікувати щодня в один і той же час. Як створювати відмінний контент, витрачаючи 3-5 годин на тиждень на ньому і отримаєте 7+ вірусних Reels в кінці.

Модуль 8
Як делегувати та наймати команду.

Модуль 9
Як придумати чудові ідеї для Reels

Модуль 10
Як знайти популярні аудіо

Модуль 11
Як стартувати: ТОП-10 лайфхаків для новачків

Модуль 12
Як редагувати: ТОП - 10 лайфхаків для редагування для початківців

Модуль 13
Залученість: як отримати більше лайків, зберегти репост і коментарі на своїх роликах

Модуль 14
Як перетворити своїх глядачів на підписників

Модуль 15
Продажі: як залучити клієнтів за допомогою Reels для облікових записів на основі продуктів або послуг .

Модуль 16
Продажі: як пасивно заробити $10.000+ на Reels

Модуль 17
Мої ТОП - 10 рекламних ідей, які принесли мені 100 000 доларів продажів
Тариф Light

https://privatelink.de/?https://instamikenew.com/

Угорі