Пакет практичний "майстер Таро"
Тривалість 2 місяці
Практика глибокого читання розкладів. Входить все, що в пакеті базовий "знайомство з Таро"
- Закрита група Вконтакте
- Загальний чат для обговорень та обміну досвідом
- Домашні завдання
- Сертифікат по закінченню курсу
- 8 онлайн зустрічей ( 4 зустрічі з куратором - з успішним випускником моєї школи, 4 онлайн зустрічі з автором курсу Марією Піро) 2 рази на тиждень (понеділок-четвер) о 19.00 за мск
- техніка "розклад без розкладу" допоможе знайти відповіді в темі відносин, - - інтерактивна техніка "розкриття потенціалу ситуації" у вирішенні питання щодо виходу зі стану самотності і при роботі зі складними негармонійними відносинами
2 онлайн зустріч зі мною, тема: гроші.
Тест-Діагностика грошового каналу, який ви можете проводити своїм клієнтам,
- формула розрахунку грошового потенціалу людини (скільки людина може мати місяць),
- розклад-вправа "відкриття грошового потоку", мої авторські розклади на тему захоплення доходу і способів досягнення бажаного результату в грошах
3 онлайн зустріч з Марією Піро, тема: через самопізнання до особистісного зростання.Як ефективно працювати з темою призначення, і за допомогою розкладів і вправ допомагати клієнтам усвідомити своє покликання.
4 онлайн зустріч з Марією Піро, тема: моделювання подій за допомогою карт Таро.
6 Онлайн зустріч з куратором, тема: робота-докладний розбір 5 клієнтських розкладів в темі робота
7 Онлайн зустріч з куратором,тема: побутові питання - докладний розбір 5 клієнтських розкладів прикладів вирішення поточних життєвих , побутових ситуацій :як читати розклади на питання переїзду: наскільки вдалий час для переїзду, як допомогти собі визначитися з вибором квартири і місця проживання, розклади на поїздки: як подорожувати легко і з максимальною зручністю, що принесе поїздка в результаті.
8 онлайн зустріч з куратором, тема: діагностичні розклади на сни, діагностика стану здоров'я людини (через призму психосоматики)
бонуси пакету практичний "майстер Таро" тривалістю 2 місяці
Бонус 1: вебінар у записі "виконання бажань через медитації зі Старшими Арканами"
Бонус 2: набір з 78 карток в аспекті робота
приклад картки в темі робота
Результат пакету практичний "майстер Таро" ви вільно читаєте розклади на найбільш затребувані теми, а також маєте в своєму арсеналі Додаткові техніки і вправи, за допомогою яких ви зможете допомагати собі і клієнтам з більшою ефективністю, ніж просто розклади, а також це дасть можливість поставити адекватну і гідну вартість ваших послуг, тому що ви вийдете за межу "я роблю просто розклади"
- Конструктор питань + авторська гра "пошук рішень" за допомогою якої в ігровій формі ви зможете знайти прості рішення в складних ситуаціях.
- Техніка "робота з метою" за допомогою якої Ви зможете розсовувати межі можливого і отримувати бажане.
4 онлайн зустріч з Марією Піро, тема: моделювання подій за допомогою карт Таро.
- Принципи складання формул-комбінацій з карт.
- Техніка активація формули-як зробити так, щоб енергії Арканов працювали на вашу ситуацію.
- Приклади з моїх консультацій: детальний розбір того, як я вела клієнтів на своїх приватних консультаціях: спочатку загальний діагностичний розклад+ корекція ситуації.
6 Онлайн зустріч з куратором, тема: робота-докладний розбір 5 клієнтських розкладів в темі робота
7 Онлайн зустріч з куратором,тема: побутові питання - докладний розбір 5 клієнтських розкладів прикладів вирішення поточних життєвих , побутових ситуацій :як читати розклади на питання переїзду: наскільки вдалий час для переїзду, як допомогти собі визначитися з вибором квартири і місця проживання, розклади на поїздки: як подорожувати легко і з максимальною зручністю, що принесе поїздка в результаті.
8 онлайн зустріч з куратором, тема: діагностичні розклади на сни, діагностика стану здоров'я людини (через призму психосоматики)
бонуси пакету практичний "майстер Таро" тривалістю 2 місяці
Бонус 1: вебінар у записі "виконання бажань через медитації зі Старшими Арканами"
Бонус 2: набір з 78 карток в аспекті робота
приклад картки в темі робота
Результат пакету практичний "майстер Таро" ви вільно читаєте розклади на найбільш затребувані теми, а також маєте в своєму арсеналі Додаткові техніки і вправи, за допомогою яких ви зможете допомагати собі і клієнтам з більшою ефективністю, ніж просто розклади, а також це дасть можливість поставити адекватну і гідну вартість ваших послуг, тому що ви вийдете за межу "я роблю просто розклади"
https://privatelink.de/?https://vk.com/@clubclubtarot-kurs-professiya-vostrebovannyi-tarolog