Цей курс призначений для тих, хто хоче освоїти новий потужний інструмент для роботи зі своїми клієнтами або ж для себе.
Воскові виливки-старовинний спосіб ладки душі і тіла,який дістався нам від бабусь . Він відноситься до сільської магії. Воскові виливки можна використовувати для різних цілей в житті:
Я навчаю працювати з воском через стихійну магію. Тобто все мах природне і звичне для нас : Вогонь,вода,земля і повітря. Ніяких егрегоров і підключень .
На навчання вас чекає 10 уроків з повним зануренням протягом 4-х місяців. Весь цей час ми знаходимося в загальному чаті і там же здаємо всі домашні завдання . Я перевіряю кожне і даю свою зворотний зв'язок якщо потрібно.
Цей курс підходить як для початківців,так і для тих, хто вже працює з людьми і хоче розширити список своїх послуг.
Старт курсу:
19.09.2022
Самостійний тариф без зворотного зв'язку-20.000 р
Воскові виливки-старовинний спосіб ладки душі і тіла,який дістався нам від бабусь . Він відноситься до сільської магії. Воскові виливки можна використовувати для різних цілей в житті:
- Дізнатися причини невдач в житті
- Почистити магічні впливи або психологічні блоки
- Відкрити шляхи і дороги
- Прибрати повторювані ситуації
- Розкрити сексуальність і привабливість
- Прибрати переляк або тривожність в тому числі і у діток
- Прибрати симптоми хвороби якщо це не важкі заболевая в активній стадії
- Залучити до вас Достаток
- Наповнити вас енергією
- Прибрати негатив з приміщення або майна
Я навчаю працювати з воском через стихійну магію. Тобто все мах природне і звичне для нас : Вогонь,вода,земля і повітря. Ніяких егрегоров і підключень .
На навчання вас чекає 10 уроків з повним зануренням протягом 4-х місяців. Весь цей час ми знаходимося в загальному чаті і там же здаємо всі домашні завдання . Я перевіряю кожне і даю свою зворотний зв'язок якщо потрібно.
Цей курс підходить як для початківців,так і для тих, хто вже працює з людьми і хоче розширити список своїх послуг.
Старт курсу:
19.09.2022
Самостійний тариф без зворотного зв'язку-20.000 р
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/wild_wise_ma/p/a7bb6c/