Що нового?

Придбаний Майстер YouTube 2.0 (Метт Д'авелла) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10500 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 436.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Master YouTube 2.0
Автор: Matt D’Avella
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

Master YouTube 2.0 (Matt D’Avella)

Керуйте своїми емоціями, тригерами і виходьте за межі своїх тіней — назавжди.

Станьте найрозвиненішою людиною з усіх, кого Ви знаєте, за допомогою 7-крокового методу роботи з тінню.

Станьте надлюдиною за допомогою мого 7-крокового методу роботи з тінню

ФАЗА 1

Робота з тінню 101

Розкрийте еволюційного вбивцю № 1-ваші тіні. Дізнайтеся, що таке тіньова робота, чому вона важлива і як почати її виконувати, щоб отримати негайні результати.

Етап 2

РОЗБЕРІТЬСЯ ЗІ СВОЇМ ЕГО.

Розкрийте коріння свого его, Навчіться розпізнавати, коли воно рухає вашими вчинками, і вивчіть ключовий урок, необхідний для того, щоб позбутися від його впливу на вашу поведінку.

Етап 3

УСУНЬТЕ СВОЇ ТРИГЕРИ

Використовуйте техніку "будь таким, як я", щоб потрапити в суть своїх тригерів і нарешті позбутися їх назавжди.

Етап 4

ПОГЛЯНЬТЕ В ОБЛИЧЧЯ СВОЇМ ПРОЕКЦІЯМ

Визначте, коли ви проектуєте свої тіні на інших людей, і зрозумійте, коли вони роблять це з вами.

Етап 5

Історія прощання з жертвою

З'ясуйте, як минулі травми створили ваші тіні. Подолайте їх, перетворивши свою травму на силу, а не на виправдання.

ФАЗА 6

Зруйнуйте стереотипи і ЗВІЛЬНІТЬСЯ від них

Визначте та зупиніть небажаний повторюваний шаблон.

Скористайтеся YouTube, щоб створити прибутковий і чесний канал.

Запустіть свій канал.
Створюйте власні відео.
Зберіть спочатку 1000 справжніх шанувальників, а потім і ще кілька.
Ваша стратегія

МОДУЛЬ 1: Проясніть своє бачення Перед тим, як відправитися в цю пригоду, яка змінить ваше життя, ви повинні спочатку визначити свою кінцеву мету. І жодна подорож не завершена без добре спланованого маршруту, кількох приємних друзів та їжі (багато-багато перекусів).

Як працює алгоритм і на чому слід зосередитися, щоб подолати його
Три ключі до успіху, які допоможуть вам виграти в довгій грі
Психологічна корекція, необхідна для подолання невпевненості в собі і запобігання емоційного вигорання
Як оточити себе людьми, які піднімуть вам настрій і підтримають вас
Як розробити оригінальну контент-стратегію для вашого каналу, включаючи теми для вивчення, хто ваша цільова аудиторія і як визначити свій особливий стиль відео.
Точні шаблони електронних листів, які я використовую для просування ютуберів та креативів, з якими я хочу співпрацювати – ви можете налаштувати та персоналізувати їх, переглянувши matt d'avella master youtube download!

МОДУЛЬ 2: закладаємо основу для проведення цього шоу в дорозі! Настав час зібрати багаж, заправити машину і запастися всім необхідним... саме про це ми розповімо в цьому модулі.
Покрокове керівництво по налаштуванню вашого каналу, щоб не відчувати себе перевантаженим (і як забезпечити його безпеку)
Екскурсія по студії YouTube і як інтерпретувати ваші дані, а також про те, на яку статистику я звертаю увагу, а на яку не звертаю уваги.
Основне обладнання та інструменти, які вам знадобляться (і не знадобляться) у вашому наборі, щоб розпочати запис та редагування.

МОДУЛЬ 3: Створення унікальних ідей для каналу "рівні дороги не призводять до хороших водіїв". "Практика призводить до досконалості". - (Цитата, яку ми скоротили, щоб вона відповідала цій аналогії). Найкращий спосіб стати успішним ютубером - це регулярно створювати оригінальні розважальні відео. У цьому модулі буде показано, як це зробити.
Простий робочий процес, який я використовував для створення та завантаження відео на регулярній основі, ніколи не витрачав часу, турбуючись про те, з чого почати.
Мій метод пошуку унікальних ідей, які відповідають вашим цінностям та ніші.
Як створити ефективний заголовок, який приверне увагу - тут немає клікбейта!
Як покращити якість вашого відео за допомогою простої зміни назви
Ось точний контрольний список, який я використовую, щоб визначити, чи варто знімати фільм, чи його слід залишити на підлозі в монтажній кімнат
і.

МОДУЛЬ 4: навчитися робити відео краще (швидше) хочете залучити більше людей? На цьому занятті ви дізнаєтесь, як залучити потрібних людей до своїх відео, щоб створити спільноту зацікавлених підписників.
Ми розповімо про процес створення ідеї, сценарію і відео.
Шість правил хорошого оповідання, які допоможуть зацікавити глядачів від початку до кінця.
Основи самостійної зйомки. Також в додатку наведені мої кращі рекомендації по вибору декорацій, організації зйомки і спілкуванню з камерою.
Відкрийте для себе спосіб редагування відео в два рази швидше.
Як створювати та редагувати плакати з фільмами на YouTube: ескіз-показує, як я використовую їх для передачі історії

МОДУЛЬ 5: Збільште свою аудиторію з 0 передплатників до 1000 справжніх фанатів і не тільки. Ви розпочали цю подорож з наміром змінити життя людей на краще. Тож давайте залучимо більше глядачів до ваших відео та закладемо основу для того, щоб заробляти цим на життя.
Три етапи розвитку аудиторії і що потрібно робити, щоб перейти від одного до наступного
Детальна інформація про те, як я розширив свій канал до понад 3 мільйонів підписників.
Як монетизувати свій канал цілеспрямовано і так, як Вам зручно.

197$

https://www.mattdavella.com/youtube

Угорі