Що нового?

Придбаний Майстерня усвідомленого життя, 10-й місяць "звички" (Анна Ященко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як часто ви замислюєтеся, про те, що ваше життя могло б бути краще?
Для цього я створила програму, присвячену якісному управлінню нашим життям. А також енергією та емоціями. Адже ці сфери людини найбільш уразливі. У багатьох спостерігається 100% залежність якості життя від емоцій, які відчуває людина (негативних) і наявність/відсутність енергії в його житті.

як народився клуб"майстерня усвідомленого життя"?

Багато років я шукала авторів, які б відповіли на мої запитання, дали практичну теорію, яка б кожен раз розширювала мізки, давала полегшення, розуміння, як все працює, закривала б сліпі плями і допомагала в реальному житті жити краще.

І виявилося, що при всій великій кількості інформації багато моїх питань залишилися без відповіді за 17 років пошуків. Жоден автор не дав мені потрібну систему:"як жити щасливо і завжди добре в сучасному світі". Щось я комбінувала від декількох авторів в одну працюючу схему, щось винаходила, придумувала сама.

У якийсь момент я стала відчувати себе добре 365 днів на рік. Почала жити саме так, як завжди мріяла. При цьому у мене з'явилася СИСТЕМА. Методики, відповіді на всі життєво важливі теми - як мати більше енергії, як перестати турбуватися, як відчути себе щасливою кожен день, як почати висипатися, як краще себе відчувати, як бути продуктивною і багато встигати, як подолати будь-яку залежність або самотність, як налагодити відносини, як не ображатися, як не боятися думок і оцінок, і багато іншого.

я люблю простих авторів і простих людей.
Я кайфую від доброзичливих, теплих, відкритих людей, без пафосу. Саме такий формат уроків і таке спілкування у мене в майстерні. Ми можемо обговорювати будь-яку тему-від того, як перемогти нежить до інструментів планування, від переїзду в іншу країну до Як перестати рятувати чоловіка. Все це виключно рівно, доброзичливо, конструктивно, корисно, по-простому. Без заходів зверху і всякого такого. У майстерні ми спілкуємося"на ти". У мене можна запитати будь-яке питання, я підкажу. Можна запитати у чату. А можна взагалі в чати навіть не входити, тільки отримувати уроки.

ще дуже люблю зручну, просту і коротку подачу матеріалів.
Тому в майстерні видаю все відкрито, прямо текстом в Телеграм-каналі. Концентровані за смислами уроки, без води, без довгих прямих ефірів або вебінарів. 2 рази на тиждень. Тут же прикріплюю аудіо-версію на 15-20 хвилин. Хто хоче-слухає. Хто хоче-читає. Хто хоче-робить завдання.

Я сама люблю новий тренд у вигляді "мікробученія" - в такому темпі я спокійно, без напрягів, проходила і річні тренінги, і кілька років залишалася з авторами. І багато хто з читачів висловили бажання проходити більш легкі формати-так, щоб не потрібно було витрачати багато часу, щоб не було тиску, щоб завжди хотілося зайти, щось коротке почитати або послухати.

Щоб було ЛЕГКО, цікаво, приємно. Щоб хотілося повертатися і читати знову, ще спілкуватися. Щоб порція матеріалу не напружувала, а притягувала. І при цьому, щоб це була концентрована і практична теорія. Щоб обов'язково були реальні зміни у Вашому житті кожен місяць.

поточна тема 10-го місяця - "звички"
Ми не тільки розглянемо цю тему,але і розберемо в справі вашу реальну поточну звичку. Ці навички змінять ваше життя.

Урок 1. Визначаємося з звичками
Куди ви хочете прийти? Які звички нам потрібно мати? Чому саме ці? Які важливіше? Людина = сукупність його звичок + ще дещо. Які Ваші бажання по життю, всередині яких потрібно створити автоматизовані звички?

Урок 2. Мета або система?
Чому люди мучаться з відкатами? Як і в чому плутають цілі і системи? У чому різниця в підході до мети або системі. А звичка-це що? Чи потрібна чіткість в звичці або це м'яка система? Коли що потрібно? Коли звичка не тримається довго?

Урок 3. Як працюють автоматизми?
Чому і як автоматизми нас рятують. Як працює наша префронтальна кора мозку. Як їй допомогти. Як ми заважаємо самі собі щодня по 100 разів на дню. Як виснажуємо себе і втрачаємо свою енергію.

Урок 4. Терміни та обсяги звичок
21 день для звички-міф чи ні? Скільки часу я рекомендую прищеплювати одну звичку. А якщо звичка складна? Одну в місяць або як? Чи варто брати серію з 2-5 нескладних звичок? З однієї сфери або з різних? Який термін собі ставити?

Урок 5. Атрибути звичок-Частина 1 Без чого звички не виходить формувати? Як сучасній перевантаженій людині собі допомогти. Безперервність. Малі порції-навіщо, коли, скільки. Як знизити тиск на себе? Гнучкі блоки для звичок-як це.

Урок 6. Атрибути звичок-Частина 2 Контекст і тригер. Як виділяти час. Як причепити звичку до іншої існуючої. Більше, ніж контекст. Як створити середовище для звички. Роль оточення. Чи зможете ви впоратися без оточення?

Урок 7. Як собі допомогти?
Відтворення звички безперервно-як собі допомогти на цьому шляху. Підкріплення звичок. Як причіплювати звичку до"легкого дофаміну". Як гарантовано зробити відтворення будь-якої звички простіше?

Урок 8. Що нам заважає і відкати Чому звички не вбудовуються або злітають? Список найчастіших заважають факторів-що можна зробити? Як прибрати відкати-чи можливо це? Чому після відкату часто звичка не повертається взагалі. Як ми самі негативно підкріплюємо свій рух до нової звички.

Майстерня для тих, хто не хоче жити "як раніше", але поки не знає "як по-новому" і втомився витрачати час і сили на пошук і тестування працюючих методик і ефективних алгоритмів.

Майстерня для тих, хто хочеться жити краще кожен день, і вже якомога швидше. Хто хоче дати своїм дітям більше. Прожити зовсім інше життя, реалізувати свій потенціал на повну.

робимо наше життя (і життя наших дітей, близьких) все більш захоплюючим, контрольованим, приємним, усвідомленим, сильним, щасливим.

https://privatelink.de/?https://energytime1.ru/masterskaya

Угорі