●план навчання на перший блок:
Стро будова світу і людини
▸Енергетика, чакри
▸Важливі якості для мага, чаклунська піраміда
▸Стихії світу як його основи
ЭГ егрегори і традиції
▸Планетарна магія
▸Інгредієнти та їх використання, створення простих амулетів
▸Види магічних впливів
▸ Змова. Почавши.
●Формат курсу: аудіолекції + текстова лекція. Кожна лекція включає як теорію, так і практику. Висилається лекція раз на тиждень, по п'ятницях.
+ мої консультації як по темі курсу, так і по магії в цілому.
Почати навчання можна в будь-який час, курс проходить в індивідуальному форматі.
●Кому можна на курс: всім, хто того хоче. На перший блок навчання немає ніяких обмежень. А ось на другий і третій блок я беру тих, хто успішно проходить перший.
●В якій традиції курс: курс абсолютно нейтральний, і на знання з нього можна накласти будь-яку традицію.
●Про створення курсу та філософії:
Мене звуть Уляна, я є практикуючою відьмою вже 9 років, з яких 5 років працюю з людьми.
І, як на будь-якому шляху, у мене були як злети, так і падіння. Як успішні моменти розвитку, так і немає. На своєму досвіді, а після і на досвіді багатьох, які звертаються за підтримкою, я зрозуміла, що основна причина в невдачах полягає в тому, що ми пропускаємо основний кістяк розвитку.
Який полягає і базується на нас.
Вся наша магія виходить від нас же, ми оператори її. Але, як часто ми навчаємося? Починаємо з занадто великих верхів, вибираємо відразу якісь практики для себе, наприклад, освячення стихіями, ворожіння подрузі.
Не знаючи ні механізму процесів, що відбувається, не вміючи грамотно гадати собі, не відчувши в собі стихії і не розуміючи які стихії є в тобі. Ми починаємо з зовнішнього, а не внутрішнього.
Пропускаючи глибину, відбувається хапання по верхах.
І так не тільки коли навчання відбувається самостійно. Я проаналізувала курси інших майстрів (і не дуже). Велика частина курсів це якийсь копіпаст з інтернету, наміксованний у вигляді солянки. Інша частина курсів, навіть хороших, пропускає основи і кидає відразу в полум'я. Новачка прямо в Арканов Таро, або демонологію, або чтоугодноеще, але все не те, що варто було б.
Мій курс базується на тому, що спочатку ми вирощуємо базу, кістяк, формуємо магічне мислення, вивчаємо себе.
А вже після переходимо до вивчення і впливу зовні. Довірившись мені і моєму навчанню, ви отримаєте хорошу, повноцінну базу.
●Блоки курсу. Перший блок, який і описаний тут, доступний кожному, включає в себе кістяк по магії. Другий і третій блок - нарощує на цей кістяк м'ясо у вигляді знань і практики. На них ми вивчаємо ритуалістику і практику, взаємодію з силами.
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://vk.com/id259711826