мій ексклюзивний досвід
У цьому онлайн-курсі я зібрала море своїх секретів, ТЕХНІЧНИХ фішок, і прийомів моделювання і не тільки.
Адже моделювання найчастіше-це перший етап роботи над нігтями. Тому на цьому курсі Я не обмежуюся тільки моделюванням, а показую і те, що можна зробити з модельованим нігтем далі — різноманітні дизайни.
Мої секрети і фішки дадуть вам можливість і для своєї творчості. Це буде такий заряд ідей з моделювання. Напевно, з якимись техніками ви вже знайомі - я відкрию для вас їх в новому світлі, в світлі свого досвіду.
На цьому курсі я покажу свої авторські техніки "Одна лінія" і "Одна крапля"
Кого я чекаю на курсі
Цей курс для тих, хто працює в салонах. Для реально практикуючих майстрів, які не хочуть застигати на місці, а хочуть розвиватися професійно. Для тих, хто хоче дізнаватися нові прийоми моделювання, хоче робити його швидше і якісніше.
І найголовніше, я дам вам такі техніки, які ви зможете прямо з ходу вводити в свою практику.
Блок 4. Корекція нігтів
Практика:
- міні-корекція;
- корекція з підняттям вільного краю;
- корекція з підняттям посмішки;
- складні корекції" летять " нігтів;
- корекції на гострі форми нігтів.
Різні зломи і відшарування. Ремонт і корекція
матеріали
Інструменти:
Інструменти:
- набір кистей Ju. Bilej № 8 "Гель-майстер" або кисті: лайнер "Усик", плоска № 4 або № 6, "язичек" № 4 або № 6, силіконова кисть (не обов'язково);
- шаблони (нігтьові форми);
- Пилки: форма "Човник", 100/100, 150/150, 220 або 240 баф, металева пилка;
- ножиці з вузькими довгими лезами;
- Пушер;
- мікрометр (необов'язково);
- лінійка
- пінцет-затиск, або" тонкогубці " (з гладкими полотнами);
- затискачі або Струбцини;
- паличка для поджатия арок (не обов'язково, якщо використовуєте набір Ju. Bilej № 8);
- Щітка для пилу;
- лампа УФ або гібрид;
- Машинка-фрезер;
- тонкий безпечний барабан (синій, червоний або білий комірець);
- конус-алмаз;
- фреза "парасолька" (чорний комірець);
- голка;
- Бонд (праймер);
- База;
- однофазний прозорий;
- камуфляжний гель;
- рожевий прозорий гель;