головне про курс
На курсі ви навчитеся працювати з натуральними нігтями, зможете правильно коригувати їх форму і довжину. Навчіться техніці однотонного покриття і основам швидкого дизайну: роботі зі слайдерами, термополенкамі і створення дзеркального ефекту.
вирівнювання
Ви перестанете боятися проблемних нігтів. Навчіться працювати з плоскими, загнутими, трамплінообразнимі і деформованими нігтями. Освоїте всі способи вирівнювання нігтьових пластин такого типу, щоб підготувати ніготь до ідеального нанесення кольорового покриття.
зміцнення
У деяких клієнтів нігті дуже тонкі і шаруються. На такі не нанесеш жодне покриття-триматися не буде. Я навчу вас зміцнювати такі нігті за допомогою гель-лаку, шовку, акрилу, гелю або комбінації цих матеріалів. Покажу як зміцнювати нігті клієнта, щоб вони змогли відростити потрібну їм довжину і після зміцнення.
Ремонт
На курсі ви навчитеся швидкому ремонту пошкоджених нігтів (зламаного куточка) за допомогою шовку і акрилу без використання форми.
швидкі дизайни
Є Кльові способи зробити дизайн, навіть якщо ви ще не освоїли, наприклад, плоску кисть. На курсі я навчу вас робити дизайн за допомогою термополенок і слайдер-дизайнів. Всього 2-3 хвилини на кожен ніготь, і клієнт отримує стильний манікюр з дизайном.
Кого я чекаю
Онлайн-курс розрахований на майстрів, які вже володіють хоча б одним з видів манікюру: класичним, апаратним або комбінованим.
Курс дуже насичений і теорією, і практикою — я хочу, щоб за 2 тижні ви отримали максимум знань.
Свобода послідовно заповнює побутовий підряд. Взаємозалік категорично використовує платіжний документ.
Теорія
Свобода послідовно заповнює побутовий підряд. Взаємозалік категорично використовує платіжний документ.
Теорія
- Гель-лаки і лак, гелі і гелева основа: відмінності, специфіка використання;
- вибираємо бренд гель-лаків;
- матеріали для роботи;
- базове покриття;
- кольоровий гель-лак;
- верхнє покриття;
- види зміцнення нігтів;
- види вирівнювання;
- Ремонт тріщини на нігтях;
- додаткове нарощування куточка і довжини;
- однотонне покриття: схема і секрет ідеального покриття;
- Робота з термоплівками;
- використання сухих блискіток в дизайні;
- Робота зі слайдерами
- Створення однакової довжини і форми нігтів;
- вирівнювання нігтів різних типів: плоскі, загнуті всередину, трампліни, частково деформовані;
- зміцнення нігтів шовком, гелем і акрилом;
- Ремонт зламаного куточка шовком і акрилом без використання форми;
- додаткове нарощування куточка гелем;
- додаткове нарощування довжини шовком, акрилом (без використання форми) і гелем;
- Ремонт тріщин і сколів;
- однотонне покриття;
- створення ідеального відблиску;
- покриття "котяче око";
- втірка або дзеркальний ефект;
- Дизайн з використанням слайдерів;
- БОНУС! Дизайн з використанням страз і бульонок;
- БОНУС! Як зробити ефектне фото нігтів
Курс дуже насичений і теорією, і практикою — я хочу, щоб за 2 тижні ви отримали максимум знань.
Теорія
Теорія
- Гель-лаки і лак, гелі і гелева основа: відмінності, специфіка використання;
- вибираємо бренд гель-лаків;
- матеріали для роботи;
- базове покриття;
- кольоровий гель-лак;
- верхнє покриття;
- види зміцнення нігтів;
- види вирівнювання;
- Ремонт тріщини на нігтях;
- додаткове нарощування куточка і довжини;
- однотонне покриття: схема і секрет ідеального покриття;
- використання сухих блискіток в дизайні;
- Робота зі слайдерами
- Створення однакової довжини і форми нігтів;
- вирівнювання нігтів різних типів: плоскі, загнуті всередину, трампліни, частково деформовані;
- зміцнення нігтів шовком, гелем і акрилом;
- Ремонт зламаного куточка шовком і акрилом без використання форми;
- додаткове нарощування куточка гелем;
- додаткове нарощування довжини шовком, акрилом (без використання форми) і гелем;
- Ремонт тріщин і сколів;
- однотонне покриття;
- створення ідеального відблиску;
- покриття "котяче око";
- втірка або дзеркальний ефект;
- Дизайн з використанням слайдерів;
- БОНУС! Дизайн з використанням страз і бульонок;
- БОНУС! Як зробити ефектне фото нігтів
https://privatelink.de/?https://masterakrasoti.ru/courses/manicurelevel2