вже через 2 години ви гарантовано будете знати, як заробляти в Інтернеті, витрачаючи всього 30 хвилин в день, навіть якщо ви ще новачок
Без знань і досвіду
Без грошових вкладень
У чому ж суть цього методу
Вітаю! Я Олександр Канавеев, експерт по заробітку на масових email розсилках.
Чому саме масові розсилки? Все просто. Масові розсилки-це, мабуть, найбільш потужний спосіб реклами в Інтернеті. А де є хороша реклама, там є і великі заробітки
Судіть самі: більшість користувачів Інтернету мають власний email адресу для реєстрації в різних сервісах (наприклад, в соц. мережа). Тому за допомогою email розсилок можна охопити найбільш численний і, що важливо, Активний сегмент інтернету.
Наприклад, відправивши всього один лист, ми можемо зробити так, що нашу рекламу побачать мільйони людей. А це сотні тисяч рублів тільки за одну розсилку!
Однак масові розсилки мають свої тонкощі. Всі відомі способи розсилок вимагають навичок і грошових вкладень. Потрібно витрачати суттєві гроші на покупку доменів і серверів для розсилок, потрібно вміти готувати ці сервера до розсилок (прогрівати їх), потрібно правильно складати листи для розсилок, щоб не потрапити в спам, потрібно працювати з базами адерсатов... і так далі. Різних нюансів багато, а для їх вивчення потрібно багато часу і грошових вкладень.
Тому у більшості не виходить працювати з ними. І саме через це і існує думка, що масові розсилки вже не працюють. Насправді ж вони відмінно працюють, просто не у всіх
Хоча, звичайно ж, звичайні відомі способи заробітку на розсилках новачкам точно не підійдуть. Тому я шукав той спосіб, який дозволить робити масові розсилки просто, без вкладень, без довгого і нудного вивчення всіх нюансів і "танців з бубном". Той спосіб, з яким легко впораються навіть "зелені" новачки. І я його знайшов!
- Не потрібні грошові вкладення. Розсилка ведеться зі спеціального сервісу безкоштовно
- все дуже просто. Робиться вона буквально в 2 кліка. Впорається абсолютно будь-який
- Не потрібно витрачати багато часу на роботу з розсилками. Вистачить і 30 хвилин в день
- ніякого прогріву, Налаштування серверів та іншого геморою, як при звичайних розсилках
- При цьому потрапляння у вхідні максимально. Перевірено навіть на спам-листах
Найпростіша схема заробітку на email розсилках,
підходяща навіть для" зелених " новачків:
1. Знаходимо Партнерський Продукт
Вибираємо найбільш вигідний для нас Партнерський Продукт для заробітку
Я покажу, де його шукати на прикладі грошових банківських партнерок, а також актуальних інфопродуктов
2. Збираємо цільову аудиторію
Підбираємо Цільову Аудиторію. Тобто тих, хто зацікавлений в нашому партнерському продукті
Я покажу, як це зробити легко і просто в соц. мережі Вконтакте
3. Робимо розсилку
Шолом по цільовій аудиторії листи з рекламою партнерського продукту. Причому деякі рекламні листи будуть вже готові. Нам потрібно буде просто їх скопіювати і відправити
Я покажу весь процес роботи в сервісі для розсилок максимально докладно
4. Отримуємо гроші
Отримуємо хороші комісійні з кожного продажу на наші електронні гаманці або банківську карту
І насолоджуємося цим процесом
Потім просто повторюємо весь процес, щоб заробити ще більше!
Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://maxinbox.ru/