Що нового?

Набір учасників Малюю і коллажирую волосся (Тетяна Чернова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 254 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
перший і єдиний докладний урок російською мовою!
Урок від талановитої учениці кращого артера Рунета Cornacchia!!!
формат уроку: відео
Тривалість: 65 хвилин
"Малюю і колажую волосся"
Урок про те, як я створюю волосся персонажам своїх фотоартів.
Мене часто запитують, Яким чином я малюю волосся героїням своїх робіт, яким чином вони виходять такими блискучими і пухнастими. Так що я вирішила присвятити цьому окремий урок, показати, яким чином я малюю і коллажирую волосся.
На початку я зупинюся на теорії - трохи розповім про точку зйомки, про освітлення, про рефлексах - про всіх цих базових моментах, які потрібно враховувати в своїй роботі.
Далі основна частина уроку-це малювання волосся. Вас чекає докладний процес на прикладі моєї роботи "Кухонна фея", як я повністю малювала волосся героїні цього фотоарту. Ретельно будуть показані всі моменти з самого початку формування зачіски, починаючи з детальної настройки кистей, і закінчуючи фінальною отрисовкой.
У цій частині докладно розповім про техніку малювання волосся, які прийоми і способи я використовую в своїх роботах. Які режими кистей застосовуються і для чого, якими способами надаю обсяг і відблиски волоссю.
При коллажировании волосся також є певні нюанси, які слід враховувати в роботі, тому також покажу на прикладі мого фотоарту "Червона Шапочка", яким чином я коллажирую волосся персонажам моїх робіт. Як подовжити волосся, позбавити їх від зайвого шуму, отрисовать, перебільшувати світлотіні. Як зробити так, щоб готові волосся з фотоісходніков вписалися в загальну картинку.
Урок рекомендований до перегляду користувачам із середнім рівнем підготовки.
Урок виконаний в програмі Adobe Photoshop CC2014, англомовна версія.
Загальна тривалість уроку 65 хвилин.
До уроку додаються багатоточкові Кисті для малювання волосся.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://psd-studio.com/shop/photomanipulation/drawhair

Угорі