Що нового?

Придбаний [maltabargeorgy] інтелектуальний фітнес вдома. Онлайн-тренування (Георгій Малтабар)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у групі два напрямки тренувань:
  • функціональний тренінг-тренування в домашніх умовах з мінімальним обладнанням і гирями. Так само додаються уроки для тренажерного залу відзняті в залі.
  • другий напрямок-тренування для поліпшення біомеханіки і постави, а так само PILATES MAT. На цих уроках ми працюємо і з поліпшенням постави і з мобільністю різних суглобів. Коригуємо дихання, роботу тазового дна, прибираємо м'язові дисбаланси.
всі уроки записуються і зберігаються, на даний момент їх більше 130. Я детально пояснюю деталі і розбираю на моделях скелета особливості біомеханіки.

У моїй групі вирішують свої завдання і тренуються не тільки фанати здоров'я і фітнесу, а й фахівці і спортсмени.

Група дозволяє вирішувати завдання і досягати цілей тим хто не має можливості потрапити до мене персонально. Зі мною тренуються як люди з Росії так і з інших країн.

Тренування для тих, хто не хоче розриватися між пілатесом для користі тіла і класичним силовим фітнесом для красивої фігури.

https://www.instagram.com/p/CLC7aBbs1hZ/

Угорі