Що нового?

Набір учасників Мама. Дорога до хороших відносин (Ірина Владикіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

запис вебінару " Мама. Дорога до хороших відносин".
  • вебінар відбувся 03 березня о 19.00 MSK.
  • тривалість вебінару - 2 години.
наше життя починається з мами.

Вона нас носить в животі, народжує, виховує, відпускає в самостійне життя. Через маму тече любов, на основі якої ми будуємо своє життя.

Але ці процеси не завжди проходять гладко. І десь наш зв'язок з мамою, протягом її любові до нас перериваються — і всередині нас трапляється поломка. Наша психіка, яка завжди прагне до цілісності, до виживання, якось лагодить цю поломку, ставить "латочку" на хворе місце. Але деякі рани саднять все життя, деякі навіть гояться, а шрами залишаються.

Всім ми в тій чи іншій мірі зашиті, залатані, але прагнуть до цілісності! Багато чого можна поправити. Травми лікуються. І на їх основі насправді можна побудувати хорошу, наповнене життя. Цим ми і займемося на вебінарі.

на вебінарі я розповім як на нас впливає:
  • історія вагітності мами;
  • поведінка мами в наш дитячий період;
  • відносини з мамою в дитинстві;
  • ініціація і відділення від мами в підлітковий період.
мої вебінари-це практичні заняття, тому я буду мало говорити, багато показувати і робити з вами робочі вправи.

Цей вебінар дасть вам можливість подивитися на свої стосунки з мамою по-новому і побачити, як можна змінити те, що зламано.

Вас чекають:
  • розстановочне вправу на визначення і опрацювання дитячої травми "Травма на лінії життя";
  • ресурсна медитація"Мамин потік любові".
я розстановщик, тому вебінар буде на основі філософії та методології розстановок. Я завжди працюю з полем учасників, і на вебінарі Ви отримаєте не тільки інформацію і корисні вправу, а й відчуття рішення на рівні поля.

Якщо ваші відносини з мамою не найпростіші, або ви відчуваєте що в дитинстві мама вас не розуміла або дала мало любові, запрошую вас на вебінар — попрацюємо!

https://privatelink.de/?https://constemotions.ru/mother/

Угорі