Переглянути вкладення 56457
Програма курсу:
Продажник:
Програма курсу:
- Страждання дітей: звідки? Причини та інтерпретація порушень.
- Симптоми порушень і станів у дітей. Як зрозуміти, про що говорить той чи інший симптом?
- Інтерпретація аналізів: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, копрограма, ХМС, дисбактеріоз.
- Биохихия крові — інтерпретація аналізів.
- Харчування дітей.
- Здоров'я шлунково-кишкового тракту у дітей.
- Секрети желчеоттока. Аліна Єнікєєва
- Порушення обміну білків, жирів, вуглеводів у дітей. Єлизавета Радевич
- Введення добавок
- Паразит. Симптоми, діагностика, лікування.
- Здоров'я мами.
- Діти до року-особливий підхід.
- Майстер-клас: обстеження дитини (застосування лікарських методик мамою)
- Мікроелементи, вітаміни, мінерали.
- Сучасні ендокринологічні проблеми у дітей. Оксана Соппа
- Імунологія, віруси.
- Підведення підсумків-відповіді на питання з усіх тем курсу
педіатр, невролог, представляє авторський курс синтезованих знань інтегративної та конвенціональної медицини з досвідом роботи зі своїми дітьми та іншими пацієнтами.
Кожен потік унікальний, поповнюється новими знаннями в області превентивної медицини.
Крім того, цей курс автор обіцяє інтерактивним, т е лекції не будуть записані за шаблоном, як в інших крусах, нові знання, навички та практика будуть видаватися в процесі читання лекції.
Пакети "Студент", "Доктор", "професор" відрізняються один від одного можливістю потрапити на прийом до команди превентивних докторів, створеної Ольгою (в разі пакету "Доктор", або вже до самої Ольги (в разі пакету "професор"), А також термінами доступності курсу на платформі і онлайн спілкуванням з однокурсниками.
Даний курс не має аналогів в Росії і розкриває причини сучасних дитячих захворювань, дає шанс відновити здоров'я дитини і поліпшити якість життя всієї родини.
Кожен потік унікальний, поповнюється новими знаннями в області превентивної медицини.
Крім того, цей курс автор обіцяє інтерактивним, т е лекції не будуть записані за шаблоном, як в інших крусах, нові знання, навички та практика будуть видаватися в процесі читання лекції.
Пакети "Студент", "Доктор", "професор" відрізняються один від одного можливістю потрапити на прийом до команди превентивних докторів, створеної Ольгою (в разі пакету "Доктор", або вже до самої Ольги (в разі пакету "професор"), А також термінами доступності курсу на платформі і онлайн спілкуванням з однокурсниками.
Даний курс не має аналогів в Росії і розкриває причини сучасних дитячих захворювань, дає шанс відновити здоров'я дитини і поліпшити якість життя всієї родини.
Продажник:
http://kursmamavrach.tilda.ws/