Що нового?

Набір учасників [[Mama ocean] Мама і малюк. Тариф "6 занять" (Катерина Биліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 191.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: запис онлайн фітнес"Мама і малюк"

Найбільше бажання-приділити час собі.
Коли народжується дитина, велика частина часу жінки йде на нього: малюк визначає розпорядок дня, коли ви можете поїсти і поспати.

Фітнес це можливість для Вас позайматися собою, включивши дитину в свій процес. Фітнес - ваш особистий час, а малюк буде поруч, разом з Вами, але не в головній ролі.

чи можна ходити не на фітнес для відновлення після пологів, а на мої звичні спортивні заняття?

Логічніше вибрати післяпологовий фітнес з двох причин. По-перше, вправи такого фітнесу дозволять вам займатися разом з дитиною, а значить Вам буде простіше вписати заняття в свій день. Дитині це теж буде корисно, навіть якщо він просто сидить у Вас на руках. По-друге, після пологів у всіх різний фізичний стан, і вам потрібна поступово збільшується навантаження і розуміюча атмосфера. А хто зрозуміє вас краще, ніж такі ж мами? На звичайних заняттях з фітнесу може бути складно приділити увагу потрібним зонам тіла. А зайве навантаження може тільки нашкодити.

чи можу я займатися, якщо у мене є специфіка щодо мого фізичного стану?

Я думаю, після пологів у кожної жінки є якісь моменти, які їй даються складніше, і це нормально. Перед початком занять ви завжди можете попередити тренера, що наприклад, у Вас сьогодні моторошно болить спина. І тренер може дати вам вправи на опрацювання саме цієї зони. Зрештою, наша мета на цьому фітнесі-комфортні навантаження, приплив енергії і гарний настрій.

чи знадобиться мені якийсь інвентар для занять?

Як і для фітнесу під час вагітності, на заняттях Вам будуть потрібні килимок і фітбол. Зазвичай до цього моменту вже всі жінки купують собі м'яч, адже він реально дуже корисний (якщо у Вас його ще, бажано придбати). Якщо ж немає ніякої можливості купити м'яч, тренер скаже Вам, які вправи зробити без інвентарю.

https://privatelink.de/?https://mamaocean.getcourse.ru/fitness_mamaimalysh

Угорі