Не важливо, що ви говорите своїм дітям, важливо, що ви їм показуєте.
- показуєте, як бути щасливими – діти вчаться щастю.
- показуєте, як втомлюватися/терпіти/ображатися/працювати без продиху –
- діти вчаться цьому.
6 (!) вебінарів про найчастіші проблеми в сім'ї і парі.
Перед кожним вебінаром-короткий діагностичний тест. На виконання Вам буде потрібно 3-5 хвилин.
Ніякої води, тільки практика-тільки те, що працює.
хочете знайти свої точки зростання?
Цей курс економить вам час і гроші, тому що можна кілька років ходити до психолога і так і не опрацювати кожен з аспектів цього тренінгу.
1. Сімейні розстановки.
Порушення сімейної ієрархії є найпоширенішою причиною будь-якої сімейної кризи.
Більшість людей не знають, як саме працює закон сімейної ієрархії, але відчувають на собі його наслідки – діти не бачать авторитету в батьках, дитина ставиться на перше місце, пара "чоловік-жінка" втрачає силу.
Але закон ієрархії може працювати і на вас, якщо ви знаєте його основні принципи.
2. Ваші ресурси.
Як розтратити сили в нікуди і де їх знайти, якщо ніщо не радує? Що підвищує рівень енергії у чоловіків і жінок і в чому різниця?
Ваше душевне здоров'я-запорука здоров'я вашої родини. Від того, скільки у вас сил і радості жити, залежить все інше. У цьому вебінарі – інструкція по набуттю ресурсів))
3. Почуття і емоції.
Хороша мама не злиться? Злиться, просто вона вміє це робити безпечно для себе і оточуючих.
Злитися можна і потрібно – інакше ви заподієте собі шкоду. До того ж, як Ваші діти навчаться висловлювати агресію конструктивно, якщо ви не вмієте це робити?
Хочете знати, як?
4. Межі та самооцінка.
Слабкі, жорсткі та здорові межі. Мистецтво говорити "ні". Самооцінка. Це точки, на яких будується здорове "я".
Як не пускати в своє життя зайвих людей. Як попросити гідну зарплату. Як захистити себе і дитину, якщо це необхідно. Все це питання кордонів і вміння їх будувати.
5. Відносини з чоловіком.
- Відносини з чоловіком.
- Як народити дитину і не втратити в батьківстві подружжя – ось про що цей вебінар.
6. Цілі та плани.
Запорука результату-правильно сформована мета. Як зрозуміти, куди рухатися далі і де шукати мотивацію?
Завершальний вебінар цього курсу - про мрії, цілі та плани.
https://privatelink.de/?https://www.spimenova.ru/catalog/treningi/treningi-i-vebinary-dlya-roditeley/trening-mama-v-plyuse/