Що нового?

Набір учасників Мандала і сакральна геометрія. Тариф "у мене лапки" (Ольга Бєлікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1173 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 122 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
виконання бажань, активація ресурсів і внутрішніх сил, відновлення енергії, запрошення любові в своє життя, баланс чакр і гармонія всіх сфер життя

ви отримаєте гайд "Мандала і сакральна геометрія" - Електронна книжка з інструкцією як малювати, маленький посібник з твоїми сакральними жіночими практиками, в якому:
  1. покрокові інструкції з малювання мандал для здійснення бажань, для збільшення грошей, для наповнення енергією
  2. 78 сторінок не просто теорії, а й практики
  3. 25 різних мандал: втілення бажань, тотемного тваринного, активацію ресурсу
    і сексуальної енергії, місячних циклів
  4. 11 медитативних та психотерапевтичних Арт-практик на розкриття своєї жіночності та сексуальності
підійде для вас, якщо:
  • Не можу висловити словами те, що мене турбує і турбує
  • пробувала робити медитації, але у мене нічого не вийшло
  • Хочу малювати, але боюся критики
  • втомилася від повсякденної суєти і мені хочеться відпочити і розслабитися
  • Думаю, що малювання не допоможе мені вирішити мої проблеми
  • боюся, що життя пройде повз мене. Начебто живу, але постійно здається, що кожен день, як день бабака
  • Не можу домогтися поставлених цілей і постійно відкладаю їх в довгий ящик
  • Не можу зрозуміти, що хочу від життя. Мені здається, що мої цілі нав'язані мені суспільством
  • не відчуваю себе жіночною і сексуальною
якщо хоч одна така думка відвідувала тебе, значить сміливо можеш переходити до покупки
що в результаті:
  • поміняєш настрій і стан з напруженого і втраченого на натхненне і заряджене
  • розвинеш фантазію і намалюєш мінімум 25 різних мандал
  • поринеш у чарівну атмосферу відпочинку та творчості без тривожних думок
  • освоїш 11 технік арт-медитації, які допоможуть тобі виконати бажання, наповнитися енергією або зняти внутрішні блоки
  • станеш жіночною і сексуальною і поліпшиш відносини з партнером, грошима і світом
  • навіть першу роботу ти сміливо зможеш викласти в сторіз без страху критки, тому що вона буде красивою
https://privatelink.de/?http://olyabelikova.tilda.ws/mandala

Угорі