виконання бажань, активація ресурсів і внутрішніх сил, відновлення енергії, запрошення любові в своє життя, баланс чакр і гармонія всіх сфер життя
ви отримаєте гайд "Мандала і сакральна геометрія" - Електронна книжка з інструкцією як малювати, маленький посібник з твоїми сакральними жіночими практиками, в якому:
що в результаті:
ви отримаєте гайд "Мандала і сакральна геометрія" - Електронна книжка з інструкцією як малювати, маленький посібник з твоїми сакральними жіночими практиками, в якому:
- покрокові інструкції з малювання мандал для здійснення бажань, для збільшення грошей, для наповнення енергією
- 78 сторінок не просто теорії, а й практики
- 25 різних мандал: втілення бажань, тотемного тваринного, активацію ресурсу
і сексуальної енергії, місячних циклів - 11 медитативних та психотерапевтичних Арт-практик на розкриття своєї жіночності та сексуальності
- Не можу висловити словами те, що мене турбує і турбує
- пробувала робити медитації, але у мене нічого не вийшло
- Хочу малювати, але боюся критики
- втомилася від повсякденної суєти і мені хочеться відпочити і розслабитися
- Думаю, що малювання не допоможе мені вирішити мої проблеми
- боюся, що життя пройде повз мене. Начебто живу, але постійно здається, що кожен день, як день бабака
- Не можу домогтися поставлених цілей і постійно відкладаю їх в довгий ящик
- Не можу зрозуміти, що хочу від життя. Мені здається, що мої цілі нав'язані мені суспільством
- не відчуваю себе жіночною і сексуальною
що в результаті:
- поміняєш настрій і стан з напруженого і втраченого на натхненне і заряджене
- розвинеш фантазію і намалюєш мінімум 25 різних мандал
- поринеш у чарівну атмосферу відпочинку та творчості без тривожних думок
- освоїш 11 технік арт-медитації, які допоможуть тобі виконати бажання, наповнитися енергією або зняти внутрішні блоки
- станеш жіночною і сексуальною і поліпшиш відносини з партнером, грошима і світом
- навіть першу роботу ти сміливо зможеш викласти в сторіз без страху критки, тому що вона буде красивою
https://privatelink.de/?http://olyabelikova.tilda.ws/mandala