Що нового?

Придбаний Манікюр в арсеналі майстра (2016р) (Олена Дзик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1026 ГРН
Учасників: 0 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ваш реактивний старт в навчанні манікюру у себе вдома

Привіт, колега!

Можливо, саме зараз ви перебуваєте в одній з 3 ситуацій:

Ситуація № 1
Ви абсолютний новачок в нігтьової сфері і поняття не маєте, як зробити манікюр на професійному рівні. Не знаєте з чого почати, де вчитися, що купити.

Ситуація № 2
Ви закінчили курси, але при цьому Вам не вистачає впевненості, щоб почати практикуватися і отримувати досвід. Або - ви навчилися спрощеним методикам, які малоефективні в 90% випадків.

Ситуація № 3
Ви практикуючий майстер, але іноді відчуваєте труднощі при виконанні складного або дуже складного манікюру. Вас це не влаштовує і ви хочете мати в своєму арсеналі багаж знань, який допоможе вирішувати будь-які проблеми пов'язані з манікюром.

Якщо ви знаходите себе хоча б в одній з цих ситуацій, то ви потрапили точно за адресою.

Це ті проблеми, з якими стикаються всі майстри на тому чи іншому етапі професійного розвитку.

І я - не виняток, я так само проходила через все це, тому мені є, чим з Вами поділитися.

Як це було у мене?

І я-не народилася майстром, і на перших порах бувало всяке. Сидячи за столом, в очікуванні нового клієнта, буквально - тремтіла. Намагалася сконцентруватися. Налаштовувалася- " у мене все вийде!"

Було ж і таке, що допустиш поріз або подряпину, і стоїть перед очима ця картинка, навіть перед тим, як заснути. Що гріха таїти, - були думки: "це-не моє!"Начебто не безрукая, а ось.. Потрібно кинути! І з цією "мудрою" думкою засинала.

Але, наставав ранок. А воно, як відомо, - мудріше, проганяє нічні страхи. Згадувала, що я - настирлива, - все у мене вийде!

Знаєте, я завжди була чесною в цьому плані, не знімала з себе відповідальності за допущені осічки.

І кожен раз, коли "портачила", буквально заїдала себе за необережність. Над кожною допущеною помилкою я дуже серйозно працювала. Оцінювала ситуацію, думала над тим, як підстрахуватися від подібних промахів, намагалася зрозуміти в чому була причина мого конфузу...

І з кожної відпрацьованої зміною до мене стало приходити майстерність - шажочек за шажочком...

І на даний момент, знаючи, через що проходить кожен майстер, хочу поділитися з вами своїм досвідом у виконанні професійного манікюру. Допомогти вам уникнути прикрих промахів, покомфортнее пройти стадію становлення.

А тепер уявіть таку ситуацію:

Ви з повною впевненістю в своїх силах виконуєте манікюр будь-якої складності;
Ви і ваш клієнт на 100% задоволені результатом;
Подяка клієнтів заряджає вас енергією і мотивацією для подальшої роботи;
Ваші колеги з сусіднього салону записуються на манікюр до вас;
Ваші клієнти із задоволенням повертаються і рекомендують вас, як майстра, своїм близьким;
У вашому записнику не вистачає місця для запису нових клієнтів;
Ваш чистий дохід може поконкурувати з доходом невеликого салону краси;
І врешті-решт, - Ваша робота перетворюється в добре оплачуване хобі;
До хорошого майстра люди повертаються роками. Тому, Профі може сам вибрати, як працювати, - на господаря, або на себе. Залишається тільки зрозуміти, де і як отримати підготовку, щоб досягти такого рівня.

Формула з 7 кроків, яка допоможе вам з будь-яких проблемних рук зробити ідеальні:

1. Підготовка шкіри до легкої і безпечної обробці;
  2. Видалення кутикули, птерігія, мозолів;
  3. При необхідності Підготовка до заліковування тріщин, болючих задирок;
  4. Надання правильної анатомічної форми нігтя;
  5. Згладжування нігтьової пластини шляхом шліфування спеціальними блоками;
  6. Надання натурального блиску нігтя за рахунок 3-крокової полірування;
  7. Зволоження оброблених ділянок шкіри для максимального продовження ефекту від манікюру.

Так, всього 7 кроків і ваші клієнти будуть буквально пищати від захвату.

Все це добре, але на практиці вже на 1 етапі з'являється маса питань:
З чого почати?
Які матеріали використовувати?
Як ними правильно користуватися?
Які засоби дезінфекції використовувати для інструменту і шкіри рук?
Як провести процедуру, не доставляючи дискомфорту клієнту?
І ще пару десятків таких " де?", "Як?"і" чому?"виникає у кожного майстра.
Де шукати відповіді?
До недавнього часу придбати всі ці знання можна було двома шляхами:
  • Очні курси, що надають всю необхідну інформацію;
  • Професійний майстер, готовий вас навчити.
Мінуси цих варіантів очевидні:
занадто дорого;
немає індивідуального гнучкого графіка;
потрібно кудись їздити (іноді в інше місто);
складно знайти, якісний центр навчання;
без активної практики все забудеться вже через 3-4 тижні;

і купа інших мінусів...

Навчання за відеокурсом:
1. Знайомство

У цей відеокурс вкладено більше 8 місяців активної роботи по: ретельному плануванню курсу; написання програми навчання; пошуку відповідних моделей; зйомок відеоуроків і багато чому іншому.

У це чергове дітище нашого проекту я вклала більшу частину свого досвіду і знань, свого професіоналізму, душі і великого бажання дати вам, як можна більше цікавої та корисної інформації. А найголовніша цінність курсу в тому, що нам вдалося його зробити по максимуму доступним і зручним для вивчення.

У розробці і створенні відеокурсу крім Мене брали участь 12 осіб, моделі, програмісти, дизайнер, помічники.

2. Інструменти та матеріали

Цей розділ містить повний комплекс оглядів інструментів і матеріалів, необхідних для виконання всіх представлених в курсі манікюрних процедур. Ми детально розглянемо, як вони виглядають і для чого використовуються. Цей цикл оглядів містить рекомендації щодо дбайливого поводження з ріжучим інструментом.

3. Жіночий манікюр

А в цьому розділі ми з Вами повчимося видаляти тонку, але вкрай складну, прирослу до нігтя кутикулу, я називаю її закритою. Таку кутикулу дуже часто обзивають близькими судинами! Заодно поміркуємо про відмінності евроманікюра і класичних технологій. Цей вид манікюру є базовим і на його основі можна приступати до більш складних варіантів обробки.

З цього розділу ви дізнаєтеся:

Як виглядає закрита кутикула?
У чому складність закритої кутикули?
Час підготовки закритої кутикули до обробки?
Яким чином готувати закриту кутикулу, щоб дбайливо її видалити?
Чому для роботи потрібен супер-гострий інструмент?
Звідки починати і де закінчувати обробку закритої кутикули?
Запобіжні заходи при роботі з закритою кутикулою?
Чому необхідно відкрити кутикулу?
Чим загрожує закрита кутикула для нігтів?
Як вирішити проблему закритої кутикули назавжди?
У чому відмінність європейського манікюру від класики?
Які моменти є основними у виконанні манікюру?
Що у виконанні манікюру потрібно залишити на розсуд майстра?
На початку або в кінці манікюру - надати форму нігтям?
Підпилюємо або обрізаємо жіночі нігті?
На чому варто зупинитися, виконуючи першу процедуру при закритій кутикулі?
Яким чином прибрати залишки птеригия після обробки кутикули?
Як правильно відшліфувати нігті?
Чим прибрати опил з нігтів?
У чому важливість зволоження обробленої кутикули?
І багато іншого...

4. Чоловічий манікюр

А в цьому розділі, крім техніки виконання чоловічого гігієнічного манікюру ми обговоримо, чи потрібно чоловікам переживати з приводу своєї репутації, якщо вони звернулися до майстра манікюру або все-таки це така ж гігієнічна процедура, як почистити зуби, поголитися або прийняти душ? Після перегляду цієї серії роликів відповідь буде очевидна.

Який інструмент вибрати для роботи?
Як визначити зону обробки?
Де розташований околоногтевой бічний валик?
Чи потрібен чоловікам манікюр?
У зв'язку з чим класичний манікюр є гігієнічною процедурою?
Що робити, якщо кутикула підсихає під час обробки?
Головна особливість у виконанні чоловічого манікюру?
Чому чоловічі нігті підлягають обрізанню, а не підпилюються?
Яку форму найкраще надати чоловічим нігтям?
Як правильно підпиляти вільний край нігтя при чоловічому манікюрі?
Як позбутися від зайвої шкіри під зрізом нігтів?
Як відшліфувати чоловічі нігті?
Що краще-відполірувати чоловічі нігті, або покрити їх емаллю?
Як прибрати залишки опіла з нігтів?
Чому після обробки слід зволожити зрізані ділянки?
Чому сучасній молодій людині необхідний манікюр?
І багато іншого...

5. Дитячий манікюр

Відкривши цей розділ, Ви дізнаєтеся про існуючі фактори виникнення хворобливих задирок у дітей. А також-навчитеся допомагати крихтах з проблемами кутикули не зашкодивши.

Попередження: цей розділ не є базовим, ці поради можна використовувати на практиці тільки майстрам, які мають 2-3 роки практичного досвіду-мінімум! У майстра повинна бути 100% впевненість, що в процесі виконання манікюру, не зашкодить ніжним дитячим пальчикам!

Дитячий манікюр - Пафос чи необхідність?
В яких випадках дитині необхідний манікюр?
Як виглядає закрита кутикула на дитячих нігтях?
https://privatelink.de/?https://www.youtube.com/channel/UCrR_RHtzmjyk0aQ75DbD-QQ

Угорі