Що нового?

Придбаний Марафон божественний попакач. Прожарка (Вікторія Боровська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

на зв'язку Твій майстер зі створення божественних сідниць Вікторія.

7 жовтня стартує новий ускладнений марафон " божественний попокач. Прожарювання всієї довжини ніг - від п'ят до сідниць " - цілих 30 днів ударної роботи над усуненням плоскоПОПия, в'ялих стегон і желе на внутрішній поверхні стегон! І для цього не потрібно вішати на плечі 50-кілограмову штангу - ми підемо дорогою розумного і здорового фітнесу.

Що тебе чекає на марафоні:

• 10 тренувальних комплексів з гантелями (2-8кг) і еспандерами на зміцнення сідниць і м'язів ніг.
  • 14 днів тренувань під моїм керівництвом + 14 днів самостійної роботи для закріплення пройденого матеріалу.
  • 2 плану харчування для підтримки і росту м'язів.
  • прямі ефіри з розбором питань і доповнень за темами уроків.
  • відео-тренування в 2х форматах "самостійний", де вправи комплексу даються з розбором техніки і "роби зі мною" – тренуємося зі мною в одному темпі.
майданчик: закритий аккаунт в Instagram, мобільний додаток Чатіум і особистий кабінет через браузер, де будуть в будь-який час доступні тренувальні комплекси, записи прямих ефірів, уроки з теорією і анатомією.

Відразу відповім на очевидне питання: "а що, якщо я не брала участь в першому етапі марафону?". Нічого страшного! Я все-таки гуманний тренер і не буду нікого змушувати надягати труси через голову, тобто займатися силовими без навичок активації сідниць, тому ти встигнеш все надолужити в ході цього марафону. Єдина відмінність від учасників першого етапу буде в тому, що вони вже встигли побачити в дзеркалі перші результати, а тобі це ще тільки належить.

http://newyorkfitspo.ru/opa/?utm_source=mail-get&utm_medium=mail-get&utm_campaign=opa2&utm_content=promo-mail&gcmes=2958748771&gcmlg=1404265

Угорі