Що нового?

Придбаний Марафон Чудес. Про Гроші (Марія Бразговська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 35870

Давайте зараз! - Жити успішно, заможно і не боятися діяти!

Курс для тих, хто хоче сам створювати своє "зараз"
Більшість з нас живуть так, ніби все краще попереду, і потрібно просто почекати. Або ми тиснемо на гальмо посеред потоку, коли захоплює дух. За крок від мрії. Ми не даємо собі проживати свій потенціал.
Потрібно самій створювати простір і умови - раз. Потрібно відкрити серце і руки, щоб взяти свою удачу - два.

Поки ви чекаєте і спираєтеся на дитячі рани і минулі розчарування, ваш потенціал не реалізований, а Ваше життя неповна.

Ми створимо для вас інший життєвий і фінансовий сценарій!

Ви зміните свої переконання, і світ навколо зміниться сам

Наші думки, переконання і висновки минулого — ось що ми використовуємо, щоб створювати своє місце в світі і свій успіх. Марафон чудес-це процес практичної роботи з власними стереотипами поведінки і сприйняття, яка відкриє простір для успіху і дива.

1 ви зміните внутрішні переконання, щоб зовнішні обставини змінилися самі.

2 ви перестанете бути жертвою обставин і позбавляти себе успіху і грошей.

3 Ви сформулюєте новий намір, будете реалізовувати його і жити відповідно до нього. Більше не доведеться стояти на узбіччі життя.

4 ви перестанете відповідати на питання: "Як життя?" - "Нормально."Успіх завжди ненормальний. Ви зробите життя таким, яким хочете його бачити.

5 ви поглянете на себе ясним поглядом, самооцінка виросте, а у Вашому житті з'являться інші мотиви.
Дайте собі шанс змінити своє життя. Зробіть її динамічною і позитивною!

мене звуть Марія Бразговська, я психолог, блогер і щаслива жінка. У мене не було ідеального дитинства, хоча мене дуже любили. Я не народилася з золотою ложкою в роті. Я не здавалася собі красунею. Я теж влипала в історії. Я переживала розлучення і кризи. Я знаю, які на смак макарони з цукром. І знаєте, нічого. У мене є успіх, є гроші і є мрія. Я навчилася цінувати і любити і себе, реалізуючи свій потенціал. І навчу цьому вас.

Марія Бразговська
Автор курсу
мене звуть Марія Бразговська, я психолог, блогер і щаслива жінка. У мене не було ідеального дитинства, хоча мене дуже любили. Я не народилася з золотою ложкою в роті. Я не здавалася собі красунею. Я теж влипала в історії. Я переживала розлучення і кризи. Я знаю, які на смак макарони з цукром. І знаєте, нічого. У мене є успіх, є гроші і є мрія. Я навчилася цінувати і любити і себе, реалізуючи свій потенціал. І навчу цьому вас.

Марія Бразговська
Автор курсу

Детальніше на сайті, що продає:

https://privatelink.de/?http://marybrazgovskaya.tilda.ws/prodengi

Угорі