для жінок, які не хочуть стояти на узбіччі життя.
Старт 12 серпня. Фініш 7 вересня
Марафон Чудес. Тіло як Феррарі.
Дуже психологічно. але за участю двох спортивних тренерів світового стандарту. Глибоко і красиво як і все, що я роблю.
розщеплення між Я-ідеальним і реальністю або уявленням про неї (!) розбиває життя. Я пропоную вам подивитися собі в очі і виявити своє світло. Звільнити свою жіночність.
⠀
Не важливо, що відбувається з вами.
Чи роздуваєте ви своє тіло або пожираєте сама себе. І якщо ваша вага в нормі, але ви все одно не витримуєте дивитися. Чи роздираєте ви собі обличчя або свербите від неясної алергії. Якщо ваше тіло, вам здається, вас підводить, цей марафон чудес для вас.
Старт 12 серпня. Фініш 7 вересня
Марафон Чудес. Тіло як Феррарі.
Дуже психологічно. але за участю двох спортивних тренерів світового стандарту. Глибоко і красиво як і все, що я роблю.
розщеплення між Я-ідеальним і реальністю або уявленням про неї (!) розбиває життя. Я пропоную вам подивитися собі в очі і виявити своє світло. Звільнити свою жіночність.
⠀
Не важливо, що відбувається з вами.
Чи роздуваєте ви своє тіло або пожираєте сама себе. І якщо ваша вага в нормі, але ви все одно не витримуєте дивитися. Чи роздираєте ви собі обличчя або свербите від неясної алергії. Якщо ваше тіло, вам здається, вас підводить, цей марафон чудес для вас.
- і він більше, ніж будь-які вагові категорії.
- Ми будемо говорити про сексуальність
- про пригнічену жіночність
- про батьків, матерів, чоловіків та травми
- про непрожитому горі, захованому в наших тілах
- про силу волі і духу
- про наше місце у світі та стан потоку.
http://marybrazgovskaya.tilda.ws/telo