Що нового?

Набір учасників Марафон краси і здоров'я. Базовий рівень (Доната Мекшун)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про автора курсу:
Даната Мекшун-це тренер 6 років стажу, фахівець з рухів, танцюрист, чемпіонка Росії з фітнес-бікіні 2017<БР/>
Марафон зі мною-це:
1. Безпечні вправи і підтягнуте тіло
В першу чергу я дбаю про ваше здоров'я і якість тренувань. Тому в марафон увійшли вправи, які протягом моєї 6-річної тренерської діяльності доводять свою ефективність. Правильна техніка разом
з грамотно складеною програмою за 21 день зроблять ваш живіт підтягнутим, а сідниці - пружними
2. Усвідомлений підхід до кожного руху
Детальний розбір вправ навчить вас безпечним рухам відповідно до природної біомеханіки суглобів.
Це дозволить подивитися на звичні вправи під іншим кутом
3. Здоровий хребет і правильна постава
Турбота про своє тіло починається з вирівнювання хребта і нормалізації дихання.
Підуть сутулість і дратівливість, налагодяться сон і травлення. Вже за перші 40 хвилин ви відчуєте легкість рухів і зніміть м'язову напругу
4. Підтримка і уважне ставлення до вас
Я розумію, як складно часом змусити себе тренуватися. Тому я створила чат, куди буду відправляти вам свої мотивуючі відео. Вони надихнуть вас на заняття, а атмосфера однодумців дасть вам сили не здаватися

Марафон складається з 4 блоків:
1 мобільність і дихання
Освоїте техніку дихання і приготуйте свої суглоби до роботи
2 рівномірний рух
Навчіться правильні траєкторії вправ, які потім зможете використовувати в своїх тренуваннях
3 Контроль і стабільність
Навчіться відчувати сідниці
і включати прес, зберігаючи поперек
у безпечному положенні
4 різноманітні тренування
Закріпіть знання на функціональних тренуваннях різної інтенсивності

*********************** у марафоні вам не знадобиться спеціальне фітнес-обладнання. Все, що ми будемо використовувати, вже є у вас під рукою.
Наприклад, замість тенісного м'яча можна взяти баночку від крему, клубок ниток і навіть згорнуті шкарпетки.

<ширина iframe= " 500 "Висота= "300"src="
" frameborder=" 0 " allowfullscreen>**********

<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ****** https://privatelink.de/?https://themotion.online/

Угорі