Що нового?

Придбаний Марафон + майстер-клас " New Level "(Діана Джалалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

М
астер-клас New Level
Дата: 18 вересня
Майстер-клас про вихід на новий рівень життя. Про те, як прийти в життя мрії, навіть якщо ти зараз живеш в селі, у тебе повно боргів і проблем. Або якщо просто ти втратила смак життя і хочеш жити наповнено і щасливо.

майстер-клас:
5 помилок, які ти робиш і тому не живеш, так як хочеш
5 законів, без яких не стати щасливою і успішною
2 години живого спілкування
Нескінченний заряд енергії і реальна мотивація

На виході ви: отримаєте цілісну картину світу успішної людини, нові працюючі установки і розуміння, як діяти далі.

Марафон New Level
18 Вересня - 18 жовтня
30 денний марафон з поліпшення якості життя і виходу на новий рівень. Реальна інструкція з діями на кожен день.

"New Level" - інструкція по виходу в життя мрії.

Ми будемо вчитися виходити на новий рівень, в те життя, яке ви відчуваєте під шкірою мурашками по спині, але не знаєте як? Мені вдалося зробити цей стрибок з хоч і улюбленого мною, але провінційного міста і роботи офіціантом до життя мрії, де робота саме та, про яку навіть думати колись було страшно, де я подорожую більшу частину року, де є коханий чоловік, де здорові, повні любові відносини в родині, прекрасний зовнішній вигляд і найголовніше відчуття повноти життя!

Ми розберемося, як це включити, Я дам вам докладний план дій від А до Я. розповім про тих техніках і прийомах, що використовувала я і які спрацювали. Від вас потрібно буде тільки одне-робити. І саме тому потрібна буде 30 денна програма, а не тільки майстер-клас. Щоб у вас не було варіантів схалявіть. Адже навіть найпрекрасніші ефективні інструменти працюють тільки тоді, коли ви їх застосовуєте.

Як це буде?
З мого досвіду, тренінги працюють коли є система. Спочатку теорія, вам треба почути щось таке, що в вас включить енерію, щоб було усвідомлення. Воно буде поворотним ключем. Тому спочатку 16 вересня я проведу майстер-клас, де ми розберемося з теорією-як, що, чому? Все розповім як влаштовано, чому не виходить вийти за рамки, чому це залежить. Ви вийдете з зарядом позитиву і усвідомленнями!

Але! Без підтримки і дій, шанс на реальні зміни, які закріпляться дуже малий, тільки гуру самодисципліни зможуть самі. Для ефективної інтеграції нового стилю життя я запрошую в марафон!

Марафон це:

Он-лайн формат, всі завдання в Instagram, в закритому акаунті
Щоденні завдання і практика, яка буде змінювати ваше життя
Не займе більше 2 годин на день
Якісне поліпшення життя у всіх сферах вже за час марафону
Зворотній зв'язок з тренером протягом усього курсу
Закрите ком'юніті однодумниць
Зручні планер, розроблений спеціально для марафону

На виході ви: знайдете нові ефективні звички, навчитеся планувати так, щоб ваші плани "самі" збувалися, підвищите свій рівень усвідомленості, налагодите відносини, навчитеся харчуватися за жіночим типом, навчитеся основам етикету, будете вміти спілкуватися правильно, отримаєте всі інструменти для подальшої самостійної роботи і перейдете на якісно новий рівень життя.

Детальніше на сайті, що продає:

https://privatelink.de/?https://www.djalalova.com/women-coach

Угорі