Марафон розрахований на 3 тижні!
Для тих, хто постійно відкладав - саме час почати! Встигніть поправити фігуру!
Покажу і розповім вам, як почати харчуватися правильно і худнути, а головне - робити це смачно і не стояти цілими днями біля плити!
Набори продуктів і рецептів дуже доступні, сезонні.
Вся програма вибудувана так, щоб вам було зручно і недорого. Також раціони харчування складені таким чином, що їх можна повторювати і не готувати кожен день.
Вік і гормони - не перешкода для красивої фігури і здорового тіла!!!
Автор
Олена Куча, підприємець, практикуючий лікар більше 20 років, допомагає відновлювати здоров'я і якість життя.
"Кожен день, стикаючись з проблемами здоров'я, зайвої ваги і поганого самопочуття у моїх клієнтів, я прийняла рішення в 2021-му році направити всі свої зусилля на те, щоб показати сотням або тисячам людей, як можна побудувати свою комфортну екосистему життя:
Правильно, але смачно харчуватися
Привести себе у форму
Піти від стресу і депресії
Кожен день відчувати прилив сил для нових звершень
Для тих, хто постійно відкладав - саме час почати! Встигніть поправити фігуру!
Покажу і розповім вам, як почати харчуватися правильно і худнути, а головне - робити це смачно і не стояти цілими днями біля плити!
Набори продуктів і рецептів дуже доступні, сезонні.
Вся програма вибудувана так, щоб вам було зручно і недорого. Також раціони харчування складені таким чином, що їх можна повторювати і не готувати кожен день.
Вік і гормони - не перешкода для красивої фігури і здорового тіла!!!
Автор
Олена Куча, підприємець, практикуючий лікар більше 20 років, допомагає відновлювати здоров'я і якість життя.
"Кожен день, стикаючись з проблемами здоров'я, зайвої ваги і поганого самопочуття у моїх клієнтів, я прийняла рішення в 2021-му році направити всі свої зусилля на те, щоб показати сотням або тисячам людей, як можна побудувати свою комфортну екосистему життя:
Правильно, але смачно харчуватися
Привести себе у форму
Піти від стресу і депресії
Кожен день відчувати прилив сил для нових звершень
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CTmCRkgqseW