цей марафон унікальний тим, що він за фактом включає всі сфери Вашого життя.
Ми будемо вас, як кульбаба, витягувати на світ божий...
І цей марафон в тому числі про те, як зробити будь-які умови, абсолютно будь-які умови... якими б абсурдними і божевільними вони не здавалися... ви такі:
"увау, чудово, що ще з цим я можу створити..."
"здається це відмінне середовище, для того щоб прорости ще вище, щоб зміцнити себе ще більше..."
"щоб стати ще більш сильним, потужним і так далі..."
Що якщо ваше життя, буде схожа не на біг з перешкодами, а фактично на лотерею, коли кожна подія, дія, людина яка з'являється у Вашому житті - працює на вас!
Вам достатньо просто запросити! Пум, і готово))!
Або ви хочете грати в "недоступно")?...
Як на рахунок того, щоб стати такою людиною, яку скрізь запрошують і якій скрізь раді...?)
Як стати такою радіостанцією, яка транслює таку частоту, як з серії бджіл на мед навколо себе збирає всіх необхідних для вас людей...
Це набагато простіше, ніж ви думаєте!!!
Стандарт
Ми будемо вас, як кульбаба, витягувати на світ божий...
І цей марафон в тому числі про те, як зробити будь-які умови, абсолютно будь-які умови... якими б абсурдними і божевільними вони не здавалися... ви такі:
"увау, чудово, що ще з цим я можу створити..."
"здається це відмінне середовище, для того щоб прорости ще вище, щоб зміцнити себе ще більше..."
"щоб стати ще більш сильним, потужним і так далі..."
Що якщо ваше життя, буде схожа не на біг з перешкодами, а фактично на лотерею, коли кожна подія, дія, людина яка з'являється у Вашому житті - працює на вас!
Вам достатньо просто запросити! Пум, і готово))!
Або ви хочете грати в "недоступно")?...
Як на рахунок того, щоб стати такою людиною, яку скрізь запрошують і якій скрізь раді...?)
Як стати такою радіостанцією, яка транслює таку частоту, як з серії бджіл на мед навколо себе збирає всіх необхідних для вас людей...
Це набагато простіше, ніж ви думаєте!!!
Стандарт
- 7 днів
- Протягання (медитації)
- Голосові ефіри
https://privatelink.de/?https://allow-more.com/proyavis