я, нарешті, зробила для вас зручний, простий, короткий і при цьому дуже ефективний проект за доступну ціну сильно нижче ринку і назвала його "Марафон сексу"!
цілий місяць ми з вами будемо займатися Вашим інтимним життям і сексуальністю.
При цьому:
Але родзинка марафону-це ЧАТ!
В окремому чаті 30 днів я відповідаю на ваші запитання і підтримую вас в процесі навчання. І не тільки я, а взагалі всі ми один одного підтримуємо!
ви освоїте наступні практики:
Тренування м'язів тазового дна
Практика контакту з тілом для посилення чутливості
Практика" бадьорість", спрямована не тільки на поліпшення сексу, але і самопочуття в цілому
Практика "увага і збудження" на основі mindfulness і секс-терапії!
Практика " я-сексуальна!", спрямована на роботу зі своєю сексуальністю.
А також інші практики!
В останній день вас чекає великий гайд з розбором товарів з секс-шопу, які можуть бути вам цікаві
Старт Навчання 10 червня.
цілий місяць ми з вами будемо займатися Вашим інтимним життям і сексуальністю.
При цьому:
- партнер для навчання не потрібен, сексом займатися не обов'язково
- можна вагітним і недавно народили;
- можна ученицям школи оргазму, якщо хочеться "здригнутися". Але звертаю увагу, що деяка інформація буде вам вже відома;
- можна взагалі всім! Крім чоловіків (для них я хочу зробити інший проект
Але родзинка марафону-це ЧАТ!
В окремому чаті 30 днів я відповідаю на ваші запитання і підтримую вас в процесі навчання. І не тільки я, а взагалі всі ми один одного підтримуємо!
ви освоїте наступні практики:
Тренування м'язів тазового дна
Практика контакту з тілом для посилення чутливості
Практика" бадьорість", спрямована не тільки на поліпшення сексу, але і самопочуття в цілому
Практика "увага і збудження" на основі mindfulness і секс-терапії!
Практика " я-сексуальна!", спрямована на роботу зі своєю сексуальністю.
А також інші практики!
В останній день вас чекає великий гайд з розбором товарів з секс-шопу, які можуть бути вам цікаві
Старт Навчання 10 червня.
https://privatelink.de/?https://sexologvasilenko.com/schools/school-express/maraphone-female