Що нового?

Придбаний Марафон "Шлях Кохання" (Ірина Крилова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 100.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"я не розуміла, що відбувається. З'їхали всі опори. Все, у що я вірила, за що трималася звалилося в одну мить. А ця людина, яка стільки років була найближчою, перетворилася на того, чия присутність викликає не виноситься біль"

І раптом мене осінило.

Це п'ятий етап

Так, схоже ми увійшли в наступну кризу відносин. Всередині трохи відпустило.

⚜ Коли розумієш, що відбувається - завжди ставати легше. Коли знаєш, що потрібно робити і які завдання вирішити - вже можна дихати. Це знання не позбавляє від болю. Це розуміння не звільняє від тієї внутрішньої роботи, яку потрібно виконати. І все, що потрібно зробити, сказати, прожити - ніхто за нас самих не зробить, не скаже і не проживе.

Зараз коли це вже позаду, я щаслива і розумію, що це так круто прорватися через кризу. Відкинути все старе, віджиле і стати ще чесніше з собою і з чоловіком, стати ще вільніше, сильніше і ближче.

Так шкода, що більшість людей, сімей просто не в курсі, що кризи в сім'ї це важливі етапи розвитку. Що якщо в цей момент не злякатися і не втекти, то можна відкрити для себе абсолютно нове життя і новий рівень відносин. А для цього важливо розуміти, що відбувається і що з цим робити.

Саме про це мій марафон"шлях кохання" ❤

Це важливо знати не тільки, коли ви вже в кризі, а краще коли ви ще й незаміжня. Попереджений-значить озброєний.

Я знаю цей шлях не з чуток. Це вшито в мою шкіру. Я поділюся не просто теорією, а цілим життям. І завдяки цим знанням - ви знайдете силу.

І поки віє навесні, пропоную знову підняти тему любові і влаштувати тижневий марафон "шлях любові" з 29 березня по 4 квітня.

⚜ Ми пройдемо по всьому тернистому шляху щасливих відносин, детально розберемо небезпечні місця і підводні камені, об які розбиваються більшість сімейних пар.

За тиждень марафону Ви отримаєте:

✅ 7 закритих прямих ефірів і 21 пост з докладним розбором кожного етапу
✅ 7 закритих ефірів з розборами ваших особистих ситуацій і відповідями на складні для вас питання про відносини
✅ Додаткові бонуси

Цей марафон для вас, якщо ви...
У розлученні
❖ Хочете гармонійно завершити попередні відносини;
❖Провести роботу над помилками
Усвідомити, прожити, пробачити і відпустити;
❖Вам відкриється шлях до зцілення і можливість створити нові міцні наповнюють вас відносини.

Вільна
❖Ви точно хочете заміж, хочете побудувати гармонійну сім'ю, але не знаєте " як?";

❖Приклади навколо вас лякають і зупиняють;

❖Або ви ще не визначилися йти заміж або"мені це не треба";

❖Ви заздалегідь будете розуміти, що вас чекає в заміжжі, до чого готуватися і якого тоді чоловіка потрібно вибирати для заміжжя;
❖Ви перестанете жити в ілюзіях.
Зрозумієте, як будувати справжні міцні відносини;
❖Почніть вчитися зараз, поки нічого втрачати! Потім, по живому, - буде набагато болючіше.

Заміжня
❖Хочете поліпшити або зцілити відносини з чоловіком, вивести їх на новий якісний рівень;
❖Хочете навчитися будувати довірчі, засновані на повазі, відносини і зміцнити сім'ю;
❖Мрієте, щоб ваші діти, беручи приклад з батьків, росли здоровими, зрілими і самостійними;
❖Боїтеся накоїти ті самі помилки, в які потрапляють 97% пар і втратити дорогі вам відносини.

Сімейні відносини-Це місце спільної праці обох партнерів.
А щасливий шлюб-це не виграш в лотереї, а довгий спільний шлях любові пари.

https://privatelink.de/?https://irinakrylova.ru/love?utm_source=sp

Угорі