Що нового?

Придбаний Марафон сили подяки (Ніко Бауманн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 47
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 12.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Наведи порядок всередині, а потім берися за цілі. ось вам базове з чого взагалі все треба починати.

Для початку потрібно навести гармонію всередині себе і все у тебе тоді буде: і гроші, і відносини, і здоров'я. Тому що внутрішнє = зовнішнє.

і якщо всередині тебе боротьба і інша какашка, то зовні нічого прекрасного чекати не варто.

Закон тяжіння-це високий етап особистого зростання. І до цього етапу добре б навести всередині себе базовий порядок. Наприклад, позбутися від образ на світ, вийти з позиції жертви, навчитися цінувати себе і життя...

Два етапи, як ступені сходів:
  1. Людина психологічно і подумки в порядку
  2. Людина може займатися законом тяжіння і позитивним мисленням
Чому так? Тому що це сходинки. З другої починати не можна. Треба з земного.

сила подяки-це матеріалізація через оперування фактами.

За що я вдячний-це по суті фокусування. Така ж як і: що мені подобається? Вона включає правильні мислеформи, які визначають те, що ви залучаєте.

ми будемо розбирати фокусування подяки і навіть замінники цих фокусів, якщо є опір до подяки.

Робота йде на множення позитивних подій без самонавіювання! Буде три ефіри за 2 тижні по неділях (1го числа, 8го і 15го), в яких ви дізнаєтеся як обходитися без візуалізації і афірмацій, практикуючи тільки фокусування подяки.

ці два тижні допоможуть вирівняти сфери життя і створити в них баланс. За допомогою цього підходу цілком можна притягувати конкретні бажання - головне зрозуміти як створити на них фокус через подяку.

Буде три ефіри щонеділі о 16: 00 за мск.
У закритій групі на стіні будуть даватися завдання на кожен день (виконати можна потім хоч через місяць)
У закритому чаті будемо активно позитивно фокусуватися весь день. Протягом 2х тижнів (з 1го до 15го серпня)

цей час вам допоможе:
  • перебудувати свої думки
  • налаштувати магнетизм на тяжіння позитивних подій
  • увійти в ресурсний стан
  • позбутися від деяких негативних фокусувань
https://privatelink.de/?https://vk.com/focuscoach

Угорі