Що нового?

Придбаний Марафон стрункості 2.0 + фітнес-бікіні (Катерина Усманова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
головна мета цього марафону — робота над усією фігурою. Універсальний підхід до роботи над стрункістю.

У версії 2.0 Катя виступала в ролі тренера і мотиватора, а в кадрі була модель. Використана нова методика тренувань. З інвентарю складальні гантелі, обважнювачі і фітнес-гумки.

21 день:
Тренування. З інвентарем. У будь-якому місці, де б ви не знаходилися. Завжди можна знайти на себе 25-30 хвилин. Включаєте відео з Катериною і просто повторюєте.
Мотивація. Без цього нікуди. Від настрою залежить дуже багато. Так що будемо працювати і над психологічною складовою. Можливо, мислення навіть важливіше тренувань і харчування.
Харчування. Як Катерині вдається не спокушатися на всі ці шкідливі тортики і булочки. Як їй легко вдається жити на здоровому харчуванні і виглядати квітучою і весь час позитивною? Вона поділиться своїми фішками.

Кому підійде цей онлайн-курс

• тим, хто весь час відкладає" нове життя " на понеділок.
  • тим, хто лінується йти на тренування.
  • тим, хто хоче підбадьоритися і зарядитися енергією на всю осінь.
  • тим, хто хоче, щоб зайва вага більше не повертався.
  • тим, у кого пропала мотивація до занять спортом.
  • тим, у кого немає зрозумілої системи тренувань і харчування для досягнення результатів.
  • тим, хто хоче стати на шлях правильного харчування.
  • тим, хто розуміє, що для стрункого тіла весь час чогось не вистачає, але не розуміє чого.
увага! Курс має протипоказання!
  • ми не рекомендуємо онлайн-курси і марафони дівчатам з протипоказаннями до занять спортом за станом здоров'я.
  • ми категорично не рекомендуємо онлайн-курси і марафони вагітним дівчатам, тому що турбуємося про ваше здоров'я і здоров'я вашого малюка. Чекаємо вас через 3 місяці після народження дитини (без протипоказань) робити тіло ще краще, ніж до вагітності!

https://privatelink.de/?https://usmanovateam.ru/marafon

Угорі