Привіт! Це найспекотніший марафон!
У житті я дотримуюся принципу: якщо ти щось робиш, роби це на совість. За цим принципом розроблений мій марафон.
Вас чекає справжня жиротопка і скоро ви в цьому переконаєтеся і не забудьте нижче подивитися відео, з живими емоціями учасниць.
Мета марафону: зміцнити своє здоров'я, схуднення, привести тіло в порядок, стати щасливішим і красивішим.
Програму марафону, я розробила для будь-якого рівня підготовки, з поступовим збільшенням навантаження. Вона складена так, щоб процес схуднення проходив легко і ефективно, ви змогли уникнути зривів і досягли бажаного результату.
У марафон не потрібно йти людям, які хочуть виграти дорогі призи, тут їх не буде. Мій марафон призначений для тих, хто хоче привести своє тіло в порядок і зміцнити здоров'я, хто готовий наполегливо і важко працювати, щоб отримати бажаний результат.
Якщо ви не готові працювати, то вам краще записатися в інший марафон.
Про марафон
У кожен марафон ми докладаємо всіх зусиль, щоб зробити життя наших учасників щасливішим і привести їх тіла в порядок
21 день. Вас чекає повноцінні 3 тижні роботи. Справжня Жиротопка! 15 тренувань.
Щотижня в прямому ефірі тебе чекає 5 різнопланових тренувань. Середня тривалість 60-80 хв.зберігається на 24 години.
3 раціону харчування
- 2 щоденні збалансовані програми харчування на кожен день на 1600 і 1800 калорій і ні, це не багато. Повірте нам.
- Пісне меню.
https://www.kolsanovafit.ru/topim#nachalo