Що нового?

Придбаний Марафон з копірайтингу. Тариф для всіх бажаючих (Іван Лебеденко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 59
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 129.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Що будемо робити в рамках марафону?
Переписувати від руки 10 кращих за новітню історію копірайтингу рекламних оголошень
Просто так переписувати і все?

Ну, по-перше, не відразу.

Спочатку тебе чекає теоретична підготовка. Ти краще зрозумієш як працює рекламний Копірайтинг.

Далі у тебе є на вибір 2 шляхи:

1. відразу слухати мій розбір і шукати в тексті тригери, про які ми говоримо...
  2. ...або спочатку подумати своєю головою , а потім вже звіритися з моєю лекцією.
Що буде всередині марафону?

1. Теоретична лекція

Перш ніж ми приступимо до практики, тебе чекає 1 Лекція: Алгоритм написання рекламного тексту.
40 хвилин, після яких ти більше ніколи не будеш думати: "а як писати?". Вона одна тягне вже на міні-курс.

2. Кращі оголошення в новітній історії

Щоб стати кращими-нам потрібно вчитися у кращих майстрів в історії. І саме це я тобі і пропоную.

Оригінали англійською від кращих копірайтерів в новітній історії. А найважливіше-мої авторські переклади на російську мову.

Ти не знайдеш їх російською мовою (їх не переводили до мене) ні за які гроші.

3. Лекції з розбором оголошень

Про кожне оголошення ти отримаєш мою лекцію довжиною від 15 до 60 хвилин, з розбором кожного листа.

Ти дізнаєшся для чого потрібен в рекламі той чи інший блок, які тригери використовував автор, а також історичний і соціокультурний контекст.

4. Чат учасників марафону (в рамках складчини чату не буде)

І здавалося б, ну як у 2021 році чат учасників може бути чимось особливим?

Але ні, це не чергова флудилка для спілкування і нетворкінгу.

Досвід першого потоку показав, що ті, хто читали чат і активно брали участь в обговореннях, засвоїли матеріал буквально на клітинному рівні. Учасники чату будуть ділитися свої напрацюваннями, своїми думками по темі того чи іншого листа. Хтось знайде більше тригерів, інші знайдуть ще щось, чого не побачать інші-і разом у нас вийде Синергія.
https://privatelink.de/?https://ivanlebedenko.ru/marathone

Угорі