Що нового?

Придбаний Марафон з легкого старту в подкастах "говоримо з Бурдалевою" (Валентина Бурдаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Старт 24 листопада

Марафон, на якому я познайомлю тебе з новим інструментом для заробітку, для прогріву аудиторії. Марафон, за допомогою якого ти зможеш спробувати себе в ролі ведучого каналу подкастів.

Можливо, подкасти-це саме той інструмент, який допоможе тобі залучити нову аудиторію і утримати стару. Почати заробляти або збільшити продажі!

10 днів, 10 інструкцій і практичних завдань, 10 подкастів від кожного учасника за підсумком (хоч в віз, хоч в групу ВК)

• Кожен день в закритому каналі буде просте завдання і контентна частина, де я дам прості інструкції
  • Допомога і підтримка від мене в чаті. Так, будемо прибирати страх говорити на публіку, попутно розбираючись з іншими страхами
  • Розповім, звідки брати теми і про що взагалі говорити. Та так, щоб це було цікаво
  • Звичайно ж, поділюся своїми напрацюваннями і як мені вдається майже рік вести тг-канали і монетизувати свій голос. Так, поговоримо як про платні канали і про канали, де ми прогріваємо аудиторію.
Покажу, як це просто – писати подкасти через телеграм (і чому саме через віз). Для цього не потрібно спеціальне дороге обладнання, складні програми і кімната звукозапису. Все, що вам потрібно – це сучасний мобільний апарат з додатком телеграм і бажання. Ну і інтернет, що само собою.

Телеграм-канал-це можливість створити свій затишний простір для "своїх". Це прогрів аудиторії на іншому рівні, коли ти мовиш так, ніби знаходишся в одній кімнаті зі своїми передплатниками.

Своїм прикладом я надихнула колег і друзів на створення каналу з подкастами! Надихну і тебе! Навіть якщо ти вважаєш, ніби у тебе немає таланту або голосу (приходь, доведу, що все це у тебе вже є!)

З радістю поділюся своїми знаннями і лайфхаками! Більш того, розповім, як легко витягувати з воза подкасти і заливати їх в групу Вконтакте. І навіть на ютуб, якщо побажаєш.

Так, ти можеш, за підсумком, віщати тільки в Вконтакте! У будь-якій групі можна підключити подкасти, покажу, як це зробити (навіщо тоді віз? Приходь, дізнаєшся)

Для тих, хто боїться говорити, підготувала опрацювання, яка допоможе цей страх побороти. З цим страхом підуть взагалі всі страхи, пов'язані з проявом. Вже тому варто вписатися прямо зараз!

Особливо чекаю базік і бовтанок, яких хлібом не годуй, дай поговорити)))

Для кого марафон:
  • для блогерів
  • для експертів та інфобізнесменів
  • для тих, хто хоче спробувати себе в ролі подкастера
  • для тих, хто хоче опрацювати страх проявлятися (прибрати затискачі)
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall57730330_32899

Угорі