Що нового?

Придбаний Марафон задоволення жінок (Анна Девавані)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ми хочемо всього і відразу...
Тому що в нас океан енергії.

жінка може бути вогненної і текучої , повітряної і практично-приземленої. Іноді здається, що цей океан спить під льодом. Які такі затвори потрібно відчинити, щоб впустити яскравий потік в своє життя? Які заходи вживати, коли він раптом закривається?

мене звуть Анна Девавані. одного разу я наступила на горло власній пісні, відсікла творчість. Загубилася в депресивній рутині, перегодувавши образ хорошої дружини і мами. Досвід співачки повернув до усвідомлення: стан понад усе.

ми, жінки, творимо станом.
Якщо нам погано-погано всім навколо. Якщо ми щасливі - все навколо процвітає!

слідуючи собі, я просто почала викидати з життя брехню.
за рік я втілила мрії, що накопичувалися до цього 7 років. Зараз я іноді чую: "Аня, як ти можеш кудись прагнути? Адже у тебе ідеальне життя!"Це, звичайно, не так. Прагнути завжди є куди) але життя змінилося кардинально.

вивчаючи інструменти створення станів , я стала професійним тілесно-орієнтованим психологом, майстром глибинного звуку, вокс-терапевтом і творцем школи Енергопенія. Професійно веду майже 20 років, люблю і вмію закручувати синергію групової енергії.
  • щоб вийти зі сплячки.
  • щоб повернути смак життя.
  • і бажаний вогник у відносинах.
  • щоб згадати глибинний сенс, заради якого ми прагнемо в них!
відразу попереджаю! Я не про"жіночу Боженственность". ігри в солоденькі міфи - не до мене. Я щира, жива і потужна) до цього веду.

мій ключовий скилл - тілесно-енергетичні трансформаційні практики. Тому на марафоні буду передавати тільки робочі техніки і медитації, які є ключем до стану задоволеності на фундаментальному, тілесному рівні.

унікальність марафону

сила трансформації

Це не" курс у записі", а 100% живий процес твоїх внутрішніх змін, зі зворотним зв'язком від мене. Strongly recommended пройти в живому потоці!

Сила любові

Ми підемо в щирості і глибокої чесності перед собою, бо тільки так жіноча міць трансформується в радість і насолоду

100% практики

Ніякої марної "міфології". На марафоні ти напрацюєш практики і техніки, що ведуть до відчутних результатів

Жива передача
Практики не такі важливі. Сьогодні майже все можна знайти в Інтернеті for free. Унікальність в живій передачі. Енергетичному полі, де практики раптом починають працювати

вебінар жіночої задоволеності
функції жіночої сексуальності, про які ти не знала...
Все починається з сексуальності. Це ваша основна життєва сила, але куди ви її направите? Вкалываешь, щоб відповідати? Міняєш стратегії, щоб подобатися?
Енергію можна направити на те, щоб наситити себе, озирнутися і рушити власним шляхом. З грошима, до речі, така ж історія. Поки працюєш за зарплату на "хорошій роботі", а всі гроші йдуть в іпотеку... Але озирнувшись навколо (відмовившись хавати те, що пропонують), ми обов'язково знаходимо альтернативи. "Робота на себе" - набагато більш вдячна робота.
Як же знайти, де твоя задоволеність, щоб вміти себе насичувати? - ось головна частина внутрішньої роботи будь-якої жінки. Від цього залежить не тільки твоя внутрішня погода, але і барометр твоєї сім'ї, твого оточення. Цілі доленосні пласти здатні підлаштовуватися під тебе (ти помічала?)
18 Лютого, 20:00 - 21:30 MSK

Марафон задоволеності жінок
ЗАПИСИ по 2 березня

включає в себе
● Жіночі тілесні, енергетичні та психологічні практики для розвитку енергії, чуттєвості та потенціалу привабливості
https://privatelink.de/?https://anna-devavani.ru/Marathon-Sat?gcmes=10329819228&gcmlg=3811574

Угорі