потужне відновлення вашого здоров'я і посилення імунітету
на марафоні ви
Дмитро Раєвський-творець інтегративного методу лікування онкології, засновник мережі
клінік і школи мислення
Карина Єремян-Touch-therapist, онкопсихолог, автор і ведуча курсів "Страхless " і" Stopдепресія", провідний психосинтез-терапевт клініки інтегративної
медицини Дмитра Раєвського
Анна Раєвська-провідний психосинтез-терапевт клініки інтегративної медицини Дмитра Раєвського, ведуча програми "Супержінка"
● 6 онлайн ефірів на закритому YouTube каналі
● 3 сеанси лікування"Аум"
● 1 сесія опрацювання психосоматичних блоків
● 1 заняття по роботі з причинами хвороб і мисленням здоров'я
на марафоні ви
- Поліпшите здоров'я через роботу з підсвідомістю
- Отримайте інноваційні інструменти і техніки для профілактики захворювань
- Зрозумієте справжні причини своєї хвороби
- Неврологічні :головний біль, тиск, запаморочення, затримка розвитку, ЗПРР, заїкання, епілепсія
- шкірні захворювання :дерматит, нейродерміт, екзема, атопічний дерматит, ліпома
- жіночі захворювання : дисплазія шийки матки, лейкоплакія шийки матки, аменорея, енодометріоз, кіста молочної залози
- аутоімунні : розсіяний склероз, червоний вовчак, виразковий коліт, ревматоїдний артрит, аутоімунний тиреоїдит (гіпотеріоз, гіпертеріоз)
- Вірусні захворювання: постковидный синдром, ковид, герпес
- інші захворювання : алергія, цукровий діабет, отит, дислексія, болі суглобів
Дмитро Раєвський-творець інтегративного методу лікування онкології, засновник мережі
клінік і школи мислення
Карина Єремян-Touch-therapist, онкопсихолог, автор і ведуча курсів "Страхless " і" Stopдепресія", провідний психосинтез-терапевт клініки інтегративної
медицини Дмитра Раєвського
Анна Раєвська-провідний психосинтез-терапевт клініки інтегративної медицини Дмитра Раєвського, ведуча програми "Супержінка"
● 6 онлайн ефірів на закритому YouTube каналі
● 3 сеанси лікування"Аум"
● 1 сесія опрацювання психосоматичних блоків
● 1 заняття по роботі з причинами хвороб і мисленням здоров'я
https://privatelink.de/?https://ray-d.org/psychosomatic_health?utm_source=prokudina+alena&utm_medium=marafon+zdorov_ya&utm_campaign=prokudina