Що нового?

Придбаний Марафон зі створення фільтрів Stories (Дар'я Рузанова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 534 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 20238

Відразу після марафону ви:
крутий Розробник фільтрів
Зможете "оживити" свої улюблені пресети для фото, зробивши з них авторські фільтри для Stories, і показати їх всьому світу

Створи свої унікальні фільтри для Stories C нуля всього за один вечір!

- отримуєте передплатників безкоштовно
Зможете набрати аудиторію. Адже маски і фільтри в Instagram-це дуже дієвий спосіб просування. Я за 2 місяці збільшила свою аудиторію в 3 рази і набрала більше 100 тисяч передплатників безкоштовно!

- вже підприємець
Розробка одного пресету для Stories коштує в середньому 4-5 тисяч рублів. Ви можете почати заробляти на створенні фільтрів від 20 т. р на замовлення в перший же місяць!
Розробка одного фільтра на замовлення у мене коштує 6,5 тисяч рублів. Це не є моїм основним доходом, але в місяць я отримую близько 100 тисяч рублів тільки на створенні фільтрів.

- впізнавана особистість
Ви зможете зміцнювати свій особистий бренд і збільшити впізнаваність свого аккаунта!

[COLOR=# ff0000] важливо![/COLOR]
працювати в програмі Spark AR studio можна як на MAC ,так і на Windows не нижче 10 версії!

Бонус від мене: програма Spark AR версії для MAC і для Window вже включені в матеріал.

Уроки в марафоні
Кожен урок триває не більше 10 хвилин, це означає, що ви не будете стомлені і перевантажені, зручно адже!

Уроки залишаться з Вами на 4 місяці!
  • 1 створення свого пресету для Stories
  • 2 Пресет + згладжування шкіри
  • 3 Пресет з порошинками і рамками
  • 4 Анімація пилинок + пилинки і рамки, що змінюються після натискання пальця
  • 5 Завантаження ефекту на сайт
Спойлер: про автора марафону
про автора марафону!

Дар'я Рузанова @ruzaone
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/ruzaone/

Угорі