у чому суть?Ок, ти знаєш, чим приблизно хочеш займатися і що продавати. Ти вже зрозумів, що клієнтів найпростіше знайти буде саме через Instagram.
Нооо ...
ВСЕ ВИЯВИЛОСЯ НЕ ТАК ПРОСТО!
- Передплатники не приходять
- Щодня вести сторіс і публікувати рілс занадто важко
- Що сьогодні викласти в сторіс, пості або рілс, не завжди зрозуміло
- Аудиторія мовчить і не реагує на твій контент
- Ті, хто є, купують не так багато, як хотілося б
що ви могли б найняти мене, щоб я вивела ваш проект на рівень стабільних щоденних заявок в Директі? Я б діяла не хаотично, а рухалася б по роками і сотнями проектів перевіреним маршрутом, ведучи ваш профіль від того, що є зараз до бажаного результату чітко за планом.
ВЕСЬ КУРС-і є цей МАРШРУТ
для кого?
Сфера будь-яка!
Головне - вам потрібні клієнти з інста
Ви-новачок
- У вас трохи передплатників, ви пробуєте залучати клієнтів з інста, але виходить важко.
- Основні проблеми: як прорватися, набрати аудиторію і почати отримувати заявки, як отримати охоплення і увагу ЦА.
- Начебто ви розумієте, що потрібно вести аккаунт, викладати рілс, виходити в сторіс і навіть робите все це приблизно так, як бачите У інших. Але результати слабкі і повільні, все йде важко.
Ви навчаєте: наставництво, марафони, курси і т. д.
Ви-маркетолог, SMM-фахівець, копірайтер, Візуалізатор, дизайнер і т. д.
- Ви хочете тонкощів і більш глибоких прийомів, цікавитеся більш складними темами. Вам хочеться ту саму деталь, яка виштовхне вас на новий рівень, а як все в цілому працює ви вже розумієте.
- Начебто виходить. Але ви хочете більше! Але не розумієте, як це" більше " отримати. Чи то в прогрівах посилитися, то чи воронку зробити крутіше, продуктову лінійку зробити таку, щоб одна людина купував по кілька разів.
- Ок, ви вже ведете блог. Робите це регулярно. Потихеньку ростете, домоглися перших результатів, аудиторії і грошей.
- Начебто ви розумієте, що потрібно вести аккаунт, викладати рілс, виходити в сторіс і навіть робите все це приблизно так, як бачите У інших. Але результати слабкі і повільні, все йде важко.
- Основні проблеми: як прорватися, набрати аудиторію і почати отримувати заявки, як отримати охоплення і увагу ЦА.
- У вас трохи передплатників, ви пробуєте залучати клієнтів з інста, але виходить важко.
https://privatelink.de/?https://mariprodast.ru/#rec490957892