Що нового?

Придбаний Маркетинг для психологів. 2-х місячний тренінг (Василь Смирнов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 2 з 202
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.8 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я бачив і чув, що психологи і навколопсихологи намагаються просувати себе і свої послуги.
Заради цього вони намагаються (це ключове - намагаються) освоювати SMM, Копірайтинг, маркетинг.
Забігаючи вперед - не особливо допомагає.
Ну просто я був в цій шкурі, прикинувся лисим новачком, ходив по тим же курсам і тренінгам, що і вони.

Тільки вся різниця була в тому, що у мене за поясом дванадцятирічний досвід своїх бізнесів, досвід реклами, досвід маркетингу і досвід копірайтингу. А у них тільки психологія (або щось інше, що виконує ті ж функції, але під іншою вивіскою).

І що ж? Психологи за підсумком не вміють себе просувати (за дуже рідкісним винятком). А ті, хто їх вчить цьому, надмірно все переускладнюють (до того ж не розуміючи специфіки роботи психолога і околопсихолога).

Звідки я це знаю? Ну наприклад, мені від одного до п'яти разів на тиждень пишуть в особисті повідомлення якісь херовые маніпулятори, намагаючись нав'язати "виняткову корисність" своїх нібито експертно-продюсерсько-просуванческих послуг.

Без сміху (а іноді і без роздратування) я на це дивитися просто не можу. Тому що навскидку заробляю в рази більше, ніж ті, хто мені пише з пропозицією своїх послуг. Тільки я то психолог. А вони ті, хто нібито повинен мені допомогти заробляти. Ось такий ось пост-модерн у версії Віктора Олеговича Пелевіна. Коли хотів би засміятися, та відчуваєш іспанський сором.

що освоїть Уважний психолог (або представник іншої допомагає професії), який встигне застрибнути в цю нашу підводний човен:

• Юридичні основи роботи (щоб не було проблем з податковою, клієнтами та їх родичами): від вибору режиму оподаткування до готових договорів
  • Упаковка психолога: ніша, особистість і особистий міф фахівця, робота з негативом, як себе позиціонувати і т. д.
  • Створення клієнтів (зауваж різницю, ми не будемо залучати чиїхось клієнтів, ми будемо створювати собі своїх власних)
  • Копірайтинг (як психологу писати продають Тексти, коли, навіщо і чому саме так) - і це не те, що ти думаєш (все буде в стилі "сів і написав хвилин за 20")
  • Ідеальний сайт психолога (що там повинно бути і чого не повинно, як його вивести на самий верх Яндекса, як на ньому продавати автоматично)
  • Найшвидший спосіб просування в Instagram (і це треба буде зробити тільки один раз!)
  • Ціноутворення, послуги, продажі - які ставити ціни, кому і коли. Що пропонувати клієнтам. Як продавати свої послуги не продаючи.
  • Масштабування доходу (від приватної практики до групової)
  • Всі помилки початківців і продовжують (щоб не наступати на граблі)
  • Опрацювання своєї голови (позбавлення від страхів, невпевненості, синдромів самозванця і відмінника і т. д.)
  • Грошове мислення і цілі (постановка, перевірка, досягнення)
  • Відповіді на всі питання в безлімітному форматі телеграм-чату
і все це від психолога, який заробляє рівно тими ж способами. Тобто це прямі уколи концентрату знань, навичок і досвіду відразу в мозок.

Продажник
https://privatelink.de/?https://vk.com/smirnov_brainhack?w=wall9191953_15573

Угорі