Що нового?

Придбаний Маркетплейси для виробників (Олена Меньшеніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 2 з 18
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 106.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Інтенсив для вас, якщо:
  • хочете розібратися, чи підходять маркетплейси для продажів Вашого товару вашим основним каналом збуту були дилери, посередники, оффлайн-магазини, виставки. Але цього вже не вистачає, потрібні нові канали. Маркетплейси-перспективний напрямок для вас.
  • Активно вивчаєте питання, готові виходити на маркетплейси, але складно знайти достовірну інформацію відшукати реальну експертизу і відповіді на ваші конкретні питання на просторах інтернету непросто. Не витрачайте час, ми зібрали діючих експертів для вас на одному майданчику, запитуйте і отримуйте готові рішення і поради.
  • працювали з електронною комерцією, але з продажами на маркетплейсах ще не стикалися щоб уникнути помилок при виході на маркетплейси і не втратити гроші, вивчіть всі підводні камені заздалегідь. Все покажемо, розповімо, навчимо.
що вас чекає:
День 1
Чек-лист "Перевір свою компанію-чи готова вона до виходу на маркетплейс"
Розбираємо по пунктах. В кінці ефіру точно зрозумієте, чи готова ваша компанія до виходу на маркетплейси. Якщо немає-складете список того, чого вам не вистачає, що потрібно переробити і як саме. Оцініть свої ресурси.
День 2
Сертифікація товарів
Юридичні аспекти захисту інтелектуальної власності.
До кінця ефіру точно зрозумієте, чи потрібна сертифікація вашому товару, отримаєте список мінімального набору документів для виходу на маркетплейс, дізнаєтеся, як захистити свою інтелектуальну власність, що робити, якщо у вас вкрали торгову марку і яка відповідальність за роботу з контрафактом.
День 3
Контрактне виробництво або власна торгова марка (ВТМ)
Дізнаєтеся, як стати ефективним партнером для продавців з ВТМ і підняти свою виручку на контрактному виробництві, в чому плюси і мінуси власної торгової марки і як уникнути основних помилок виробників, які вирішили почати продавати самостійно. В кінці ефіру визначитеся, чи потрібна вам власна торгова марка, і якщо немає, як підняти прибуток на контрактному виробництві.
День 4
Ціноутворення: чому не можна вивести Ваш товар на маркетплейс за звичною ціною
Вважаємо, скільки він повинен коштувати. Протягом ефіру розберемо, чому не можна вивести Ваш товар на маркетплейс за тією ціною, за якою ви його продаєте в своїх магазинах або через дилерів. Дізнаємося, з чого складається ціна товар на маркетплейсі, розберемо кілька формул розрахунку ціни. В кінці ефіру ви порахуєте ціну вашого товару, яку треба ставити на маркетплейс
День 5
Своїми силами або найм: мінуси і плюси
Оцінимо ваші ресурси для роботи з маркетплейсами. Детально розберемо функціонал співробітника, що працює з даними каналом продажів, і рівень його компетенцій. До кінця ефіру ви відповісте собі на питання: хто в моїй компанії буде займатися маркетплейсами, чи готовий я займатися цим сам, чи є у мене співробітник, якого я можу на це посадити, або я буду наймати нового співробітника спеціально для цього завдання.

Підсумки інтенсиву
  1. Підготуйте необхідні документи для виходу на маркетплейси
  2. Разработаете позиціонування власного товару і зможете оформити вітрину
  3. Розподіліть ролі в команді для відповідального ведення продажів на маркетплейсах
  4. За чек-листом оцініть готовність своєї компанії вийти на маркетплейси
  5. Навчіться розраховувати ціну для маркетплейсів на свій асортимент
https://privatelink.de/?https://sale.maed.ru/marketplace_maker

Угорі